CTE Memur Alımında Sevindiren Haber-İşte Kadrolar 2020

CTE 2020 yılı kamu personeli alımı için açıklama geldi. Yapılan açıklamada 2020 yılında 4 yeni cezaevinin açıldığı ve önümüzdeki aylarda yeni cezaevlerinin de açılacağı , bu nedenle personel alımı sayısının artacağı bildirildi. İşte alım yapılacak kadrolar ile başvuru detayları.

CTE Memur Alımında Sevindiren Haber-İşte Kadrolar 2020

CTE 2020 personel alımında yeni gelişme: Alım sayısı artacak.

Ceza ve Tevkifevleri 2020 yılı kamu personeli alımı için geri sayım devam ediyor. En az lise mezunu adaylar arasındna yapılacak personel alımı için bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada 2020 yılının ilk iki ayında toplamda 4 yeni cezaevinin açıldığına yerr verildi. 

2000 yılından bu yana 200 'ün üzerinde cezaevi açılırken yeni cezaevlerinin yapılmları devam ediyor. 

Cezaevlerindeki mahkumların sayısı 300 bine kadar gelirken , Adalet Bakanlığı’na bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün açıkladığı verilere göre, 2006 ile 2020 yılları arasında 161 bin kişi kapasiteli toplam 196 yeni cezaevinin açılışı yapıldı. 

TOPLAM CEZAEVİ SAYISI

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan istatistiklere göre Türkiye 'de bulunan cezaevlerinin sayısı ve türleri şu şekilde:

Türkiye’de 263 kapalı ceza infaz kurumu,

76 müstakil açık ceza infaz kurumu,

Dört çocuk eğitimevi,

Dokuz kadın kapalı,

Yedi kadın açık,

Yedi çocuk kapalı ceza infaz kurumu

Toplamda 366 adet cezaevi var. Bu cezaevlerinin toplam kapasitesi 233 bin kişi olarak açıklanırken cezaevlerinde bulunanların sayısının toplam kapasitenin çok üzerinde olduğu biliniyor.

CTE personelleri bu adreste: Bilgi alış verişi için  TIKLA KATIL

2020 VE 2021 PERSONEL ALIMI SAYISI ARTACAK

2020 yılını kalan günlerinde de yeni cezaevleri açılacak. Açılacak yeni cezaevlerinin personel ihtiyacını gidermek için 2020 ve 2021 yılında çok sayıda personel alımı yapılacağına yer verildi.  Alım yapılacak kadrolar şu şekilde:

- İnfaz ve Koruma Memuru

- Şoför,

- Aşçı,

- Teknisyen,

- Avukat,

- Hizmetli,

- Psikolog,

- Sosyal çalışmacı,

- Öğretmen,

- Veteriner,

- Cezaevi katibi,

- Hemşire,

- Kaloriferci.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

CTE 2020 yılı personel alımında başvurular Mayıs-Haziran ayında 2020 lisans, ön lisans ve lise KPSS'den önce yapılacak.  Yeni cezaevlerinin açılması nedeniyle 2020 yılında personel alımı sayısının 7 binden fazla olacağı öğrenildi. Personel alımında başvuru genel şartları için TIKLAYIN

Memur alımı ilanları peş peşe yayımlandı. Detaylar için  TIKLA KATIL

İLAN GELDİĞİNDEHABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN