Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Memur Alımı Personel Kadroları Açıklandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve yapılacak kamu personeli alımında kadrolara yer verildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Memur Alımı Personel Kadroları Açıklandı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan personel alımı açıklaması: Kadrolar açıklandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bir açıklamada bulundu. TBMM'de verilen bir soru önergesine cevap veren Bakan Kurum, hangi kadrolara personel alımı yapılmasını planladıklarını kamuoyuna duyurdu.

Bakan Kurum, yeni dönem personel alımları hakkında şu açıklamayı yaptı:

"10 Eylül 2014 tarih ve 29115 sayılı Çevre izin ve lisans yönetmeliği kapsamında; Çevre izni, çevre izin ve lisans belgesi veya geçici faaliyet belgesi almış işletmelere https://eizin.cevre.gov.tr/Rapor/BelgeArama.aspx internet adresinden ulaşılabilmektedir.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında; çevre konularında, değişik branşlarda toplam 2410 personel görev yapmaktadır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, 1 Ocak 2015 ile 9 Elül 2020 tarihleri arasında merkezi atama, kurumlar arası nakil ve unvan değişikliği sınavları yapılacak çevre konularında toplam 350 personel artışı sağlanmıştır. 

Bakanlığımıza açıktan ve nakil suretiyle yapılacak atama sayıları, 2 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 11inci maddesi kapsamında belirlenmektedir. Cumhurbaşkanlığınca belirlenen kadro kontenjan sayısı doğrultusunda, merkez ve taşra teşkilatımızın ihtiyacı olan çevre, inşaat, makine, elektrik, bilgisayar, harita vb. mühendislik branşları ile mimar ve şehir plancısı unvanlarında naklen ve açıktan atama planlaması yapılmaktadır."

İlanlar geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN