Berat Albayrak'ın Açıklaması Sonrası 3 Bin Memur Alımı İlanı Yayımlandı (Gelir Uzmanı, GUY, Uzman Yardımcısı)

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklaması sonrası Bakanlık ilanlar yayımladı ve farklı kadrolarda istihdam etmek üzere 3 bin kamu personeli alınacağına yer verildi.

Berat Albayrak'ın Açıklaması Sonrası 3 Bin Memur Alımı İlanı Yayımlandı (Gelir Uzmanı, GUY, Uzman Yardımcısı)

Hazine ve Maliye Bakanlığı 3000 memur alımı ilanı yayımlandı.

Önceki gün Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından bir açıklama yapıldı .Bakan Albayrak , açıktan 2 bin , kurum içi 3 bin olmak üzere 5 bin kamu personeli için sınav yapılacağını söyledi. Bakan Albayrak , ilanların 24 Ekim 2020 tarihinden itibarne yayımlanacağını söyledi. Bu açıklama sonrası ilanlar bugün yayımlandı.

Bakan Albayrak açıklamasında şunları söylemişti: "Bakanlığımız bünyesinde 2000, kurum içi özel sınavımızla 3000 kadroya atama yapacağız. Yarından itibaren yıl sonuna kadar tedricen alım ilanlarına çıkacağız. Bizi buraya getiren sabır ve istikrarımız; daha ileriye götürecek olan ise nitelikli insan kaynağımız olacaktır."

İLK İLANLAR YAYIMLANDI: 3000 ALINACAK

Berat Albayrak 'ın açıklaması sonrası 3 bin kamu personeli alımı için duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda 1000 gelir uzman yardımcısı, 500 hazine ve maliye uzman yardımcısı, 1500 gelir uzmanı alımı yapılacağına yer verildi. 

1000 gelir uzman yardımcısı alımı ilanı için TIKLAYIN

500 hazine ve maliye uzman yardımcısı alımı ilanı için TIKLAYIN

1500 gelir uzmanı alımı ilanı için TIKLAYIN