55 KPSS ile Memur Alımı İlanı Resmi Gazete'de Yayımlandı

Son dakika haberi: 12 Mart 2021 tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan ilanda 55 KPSS ile düz memur, tahsildar ve itfaiye eri alımı yapılacağına yer verildi.

55 KPSS ile Memur Alımı İlanı Resmi Gazete'de Yayımlandı

55 KPSS ile memur alımı başvuru duyurusu Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Aksaray İli Taşpınar Belediye Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az 55 KPSS puanı ile 3 kadroya kadrolu kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 12 Mart 2021 tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan ilanın detayları şu şekilde:

Taşpınar Belediye Başkanlığı 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Mahalli İdarelere ilk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre yapılacak alımda başvurular 12.04.2021 - 16.04.2021 tarihleri arasında yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

• İlan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2020 yılı KPSS P3 lisans grubundan sınava girmiş olmak ve ilgili puan türünden en az 55 (elli beş) puan almış olmak,

• Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

• İtfaiye Eri kadrosuna başvuracaklar için; 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartların yanı sıra Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15/A maddesinde yer alan özel şartlara göre itfaiye eri kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.

• İtfaiye Eri kadrosuna başvuracak adayların Sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak.

• İtfaiye teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen, 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu Hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

İlan metni için TIKLAYIN

iTFAİYE ERİ, TAHSİLDAR VE MEMUR KADROLARINA YAPILAN KAMU PERSONELİ ALIMINDA BAŞVURULAR 12 nİSAN 221 GÜNÜ BAŞLAYACAK. Başvuru başladığında bildirimle haberiniz olsun istiyorsanız aşağıdaki linklerden uygulamamızı indirebilirsiniz.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN