4 Bin TL Maaşla Kadın Erkek Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı Başladı (Kağıthane - Sakarya Büyükşehir Belediyesi)

İki belediye başkanlığı bünyesine kadın erkek adaylar arasından zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapılacağı açıklandı. Yayımlanan ilanlara baktığımızda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığına 30 zabıta memuru ve 10 itfaiye eri, Kağıthane Belediyesi bünyesine ise 25 zabıta memuru alımı yapılacağına yer verildi. İlan başvuruları bugün başladı.

4 Bin TL Maaşla Kadın Erkek Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı Başladı (Kağıthane - Sakarya Büyükşehir Belediyesi)

Sakarya Belediyesi ile Kağıthane Belediyesine memur alınacak.

Sakarya Büyükşehir Beleidye Başkanlığı ile Kağıthane Beleidye Başkanlığı tarafından yayımlanan zabıta ve itfaiye eri alımı ilanları için başvurular başladı. Biz de bu yazımızda ilanların başvuru bilgilerine yer verdik.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği ve Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre iki belediye bünyesine yapılacak kadrolu kamu personeli alımında adaylar zabıta memuru ve itfaiye eri kadrolarında istihdam edilecek. İki ilana başvurular bugün başladı ve 2 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek. 

İlanlar yayımlanıyor. Takip için için TIKLAYIN

BAŞVURU GENEL KOŞULLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

- Türk vatandaşı olmak.

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak. f. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

ÖZEL ŞARTLAR VE BAŞVURU BİLGİLERİ

İki ilanın başvuru özel şartları, kadro dağılımı ve başvuru bilgileri yazımızda.

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MEMUR ALIMI

Başvuru özel şartları ile başvuru evrakları şu şekilde:

İlana başvurular, Mithatpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No: 2 Adapazarı/SAKARYA adresindeki Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığı yerleşkesinde bulunan başvuru bürosuna şahsen yapılacak.

KAĞITHANE BELEDİYESİ MEMUR ALIMI

Özel şartlar ve evraklar şu şekilde:

İlana başvurular, yukarıda yazan evraklarla birlikte Merkez Mah. Lalezar Sok. No: 1 Sadabad Hizmet Binası Kağıthane/İSTANBUL adresindeki Kağıthane Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne bağlı İstihdam Hizmet Noktasına şahsen yapılacak.

KAMU İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN