3 Üniversite, KPSS’li ve KPSS'siz En Az Lise Mezunu 25 Devlet Memuru Alacağını Duyurdu

Geçtiğimiz hafta ilan edilen devlet memuru alımı duyurusuna göre 3 üniversite, KPSS’li ve KPSS'siz en az lise mezunu 25 devlet memuru ile işçi alımı yapacağını açıklamıştı. Başvuru yapacak adaylar, müracaat tarihleri bitmeden önce başvurularını tamamlamaları gerekir.

3 Üniversite, KPSS’li ve KPSS'siz En Az Lise Mezunu 25 Devlet Memuru Alacağını Duyurdu

3 Üniversite, 25 Devlet Memuru İle İşçi Alacak
Üniversiteler bünyesinde bulunan kadroları güçlendirmek amacıyla geçen günlerde memur alımı açısından başvuru kılavuzlarına Resmi Gazete üzerinden ilan edilmişti. Bu açıdan bakıldığında 3 üniversite ise farklı unvanlarda gerek KPSS’li gerekse de KPSS'siz en az lise mezunu adaylar arasından 25 memur ve işçi alımı yapacağını duyurmuştu.


İstanbul Medeniyet Üniversitesi bünyesindeki kadroları güçlendirmek amacıyla en az lise mezunu 13 memur alımı ile işçi alımı yapacağını duyurdu. İstanbul Medeniyet Üniversitesi yayınlamış olduğu ilana göre KPSS'den en az 60 puan almış koşullu aranmaktadır.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi İşçi Alımı Unvanları İle Kontenjan Dağılımları Şu Şekilde;

  • 6 temizlik görevlisi, 
  • 6 koruma ve güvenlik görevlisi, 
  • 1 büro memuru. 

Başvurular İstanbul Medeniyet Üniversitesi resmi internet sayfası İnsan Kaynakları Bölümü üzerinden yapılacaktır. 

Bursa Uludağ Üniversitesi
Bursa Uludağ Üniversitesi ilan ettiği memur alımı duyurusuna göre bünyesindeki kadroları doldurmak amacıyla KPSS 60 puan ile 9 memuru alımı yapmak suretiyle istihdam sağlayacak. Bursa Uludağ Üniversitesi yayınladığı ilana göre farklı unvanlarda 9 memur alımı yapacak.


Bursa Uludağ Üniversitesi Memur Alımı İle İşçi Alımı Ünvanları ve Kontenjan Dağılımı Şu Şekilde;

  • 7 temizlik görevlisi,
  • 1 koruma ve güvenlik görevlisi, 
  • 1 büro memuru. 

Başvurular bu ilanın duyurulduğu tarihten itibaren 15 günlük süreç içerisinde Bursa Uludağ Üniversitesi arasında internet sayfası üzerinden yapılacaktır. 

Bartın Üniversitesi
Bartın Üniversitesi ilan ettiği kamu personeli duyurusuna göre bünyesindeki kadroları doldurmak amacıyla 3 kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Bartın Üniversitesi yayınlamış olduğu ilana göre farklı unvanlarda 3 kamu personeli arama yapacak.


Bartın Üniversitesi Kamu Personeli Alımı İle Unvanları ve Kontenjan Dağılımları Şu Şekilde Olacak;

  • 1 teknisyen, 
  • 2 destek şoförü. 

Başvurular ise Bartın Üniversitesi resmi internet sayfası üzerinden online bir şekilde bu ilanın duyurulduğu tarihten itibaren 15 günlük süreç içerisinde gerçekleşecektir.