VGM Memur Alımı İlanı Yayımladı

VGM müfettiş yardımcısı kadrolarında istihdam etmek üzere 5 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. İlan detayları ve başvuru şartları haberimizde.

VGM Memur Alımı İlanı Yayımladı

VGM memur alacak.

Vakıflar Genel Müdürlüğü memur alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda Vakıflar Genel Müdürlüğü Rehberlik ve Teftiş Başkanlığının Merkez (Ankara) ve İstanbul Çalışma Grubunda görevlendirilmek üzere 5 müfettiş yardımcısı alımı yapılacağına yer verildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI

VGM kamu personeli alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan şartlara sahip olmak,
  • Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden veya bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından kabul edilmiş yurt içi ve yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak,
  • 01.01.2019 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.
  • Görev yapmasına engel bir halin olmadığına dair ilgilinin yazılı beyanı olmak.
  • 18/3/2002 tarihli ve 2002/3975 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe giren Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik Hükümlerine göre Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (A) Grubu kadrolar için 2018 ve 2019 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP 39-40-42 puan türlerinin birinden 80 ve daha yukarı puan almak,
  • 2018 veya 2019 yılı Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavları (YDS) sonucunda en az (E) seviyesinde başarılı olmak

BAŞVURU

İlana başvurular 27.09.2008 tarihli ve 27010 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Vakıflar Yönetmeliğinin Ek 22’deki form doldurularak 4 adet vesikalık fotoğraf, Mezuniyet Belgesinin aslı veya Genel Müdürlükçe onaylı örneği, KPSS ve YDS sonuç belgesi ile Bayındır 1 Sokak No.3 Kızılay / ANKARA adresindeki Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına adresine yapılacak.

Başvurular şahsen veya posta yolu ile kabul edilmektedir.

Başvuru son günü: 1 Kasım 2019

MÜLAKATLAR ANKARA 'DA

Yayımlanan duyuruda yazılı ve sözlü sınav yapılacağı , yapılacka sınavların ikisinin de Ankara 'da gerçekleştirileceğine yer verildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA.