TMSF Memur Alımı Başvuruları 28 Ekim'e Kadar Sürecek

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez teşkilatı memur alımı için 7 Ekim'de başlayan başvurular devam ediyor. TMSF memur alımı başvuruları 28 Ekim'de sona erecek.

TMSF Memur Alımı Başvuruları 28 Ekim'e Kadar Sürecek

TMSF Memur Alımı Başvuruları 28 Ekim'e Kadar Sürecek

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez teşkilatına memur alımı için 7 Ekim 2019 tarihinde başlayan başvuru işlemleri 28 Ekim'e kadar devam edecek. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan resmi duyuruda, kurumun 5 fon denetçi yardımcısı, 15 fon uzman yardımcısı ile 15 fon avukatı alımı yapacağı, ilgili alım için gerçekleştirilecek sınava başvuruların 7 ekim 2019 tarihinden itibaren alınacağı belirtilmişti. Duyuruda, "Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu İstanbul Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere, 9 uncu dereceden; 5 (Beş) adet Fon Denetçi Yardımcısı, 15 (Onbeş) adet Fon Uzman Yardımcısı ve 15 (Onbeş) adet Fon avukatı, kadrosuna atama yapılmak amacıyla yazılı ve sözlü giriş sınavı yapılacaktır. Adaylar, Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı kadrolarından yalnızca birine müracaat edebileceklerdir." ifadeleri yer alırken, başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarını da dikkatle incelemesi gerektiği vurgulandı.

TMSF memur alımı başvuru şartlarına ilgili kurumun resmi sayfasından erişim sağlanabiliyor. 7 Ekim 2019 tarihinden itibaren başlayan başvurular 28 Ekim 2019 tarihi mesai bitimine kadar, istenilen belgelerle birlikte, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul (34394) adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Fon'a ulaşacak şekilde posta ile yapılacak. 

Yeni polis alımı, askeri personel alımı ve ilkokul düzeyinden memur alımı duyuruları yayımlandı. Daha fazla haber için tıkla ve katılma isteği gönder.