Sayıştay Başkanlığı'na Büro Memuru Alımı için Başvurular 3 Ocak'ta Sonlanıyor

T.C. Sayıştay Başkanlığı'na büro personeli alımı için başvuru işlemleri 3 Ocak 2020 tarihi itibariyle sona erecek. Başvuru genel ve özel şartlarına Sayıştay Başkanlığı'nın www.sayistay.gov.tr adresinden kolaylıkla erişim sağlanabilecek.

Sayıştay Başkanlığı'na Büro Memuru Alımı için Başvurular 3 Ocak'ta Sonlanıyor

Sayıştay Başkanlığı'na lisans ve önlisans mezunlarından büro personeli alımı yapılacağına ilişkin duyuru geçtiğimiz günlerde gelmiş, söz konusu duyuruda herhangi bir lisans programından mezun ya da "İnsan Kaynakları, İnsan Kaynakları Yönetimi, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun" şartını yerine getiren adaylardan büro personeli alınacağı belirtilmişti. 

YENİ MEMUR ALIMLARINI TAKİP ETMEK, KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA İLETİŞİME GEÇEREK BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLAYIN.

"Sayıştay Başkanlığı 10 Sözleşmeli Büro Personeli Alacak" başlığı ile yayımlanan duyuruda başvuru sürecine dair detayların www.sayistay.gov.tr adresinden öğrenilebileceği belirtilirken, başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş olması ve en az 70 puan almış olması gerektiği belirtildi. 

Sayıştay Büro Personeli Alımı Başvuru Şartları

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

b) Başvurduğu pozisyonun için Tablo 1’deki öğrenim şartlarını taşımak,

c) Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

d) 2018 Yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türlerinden en az 70 puan almış olmak,

e) Kamu kurum ve kuruluşlarında herhangi bir 4/B sözleşmeli pozisyonda çalışmakta iken sözleşmesi feshedilen adayların, fesihten önce görev yaptıkları 4/B sözleşmeli personel pozisyonuyla aynı unvanlı pozisyona başvuruda bulunmaları halinde, son müracaat tarihi itibariyle bir yıllık bekleme süresini tamamlamış olmak,

f) Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, ertelemiş veya muvazzaf askerlik hizmetinden muaf ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA