Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Memur Alımı Mezuniyet Şartları Netleşti

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na sözlü sınavla Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Maden Mühendisliği, Makine Mühendisliği ,  Hukuk, İktisat , İşletme, İstatistik, Uluslararası bölümlerinden mezun memur alımı gerçekleştirilecek. Başvurular 13 Ocak'ta son bulacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Memur Alımı Mezuniyet Şartları Netleşti

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na Sanayi ve Teknoloji Uzman Yardımcılığı giriş sınavı ile memur alımı gerçekleştirilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan resmi bilgilendirmede; Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Maden Mühendisliği, Makine Mühendisliği ,  Hukuk, İktisat , İşletme, İstatistik, Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun devlet memuru alınacağı belirtilmiş, başvuru yapacak adayların mezuniyet şartının yanı sıra sınav başvuru şartlarının tamamını incelemesi gerektiğine dikkat çekilmişti. 

YENİ MEMUR ALIMI , ASKERİ PERSONEL ALIMI, BEKÇİ ALIMI, ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARI VE DAHA FAZLASINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI MEMUR ALIMI İÇİN BAŞVURULAR 13 OCAK'TA SON BULACAK

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı memur alımı için başvuru işlemleri 13 Ocak 2020 pazartesi günü saat 23.59'da sona erecek. Başvuru işlemlerine dair yapılan resmi bilgilendirmede, "Başvurular, 02 Ocak 2020 Perşembe günü başlayıp 13 Ocak 2020 Pazartesi günü saat 23.59’da sona erecektir. Başvurular Bakanlık internet sitesinde (sinavbasvuru.sanayi.gov.tr) yayımlanan “Başvuru Formu” eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır. Adayların, fotoğraflarını ve mezuniyet belgelerini (eğitimini yurtdışında tamamlamış olanların ayrıca diploma denklik belgesini) elektronik ortamda taratıp başvuru formuna eklemeleri zorunludur.Bakanlık internet sitesinde (sinavbasvuru.sanayi.gov.tr) yayımlanan “Başvuru Formu” doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılan başvurular geçerli olup, ilanda belirtilen şartlara uygun olmayan başvurular ile Bakanlığa elden, e-posta veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir." denildi.

SINAV NASIL YAPILACAK?

Giriş sınavı sözlü olarak tek aşamalı gerçekleşecek. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi sinavbasvuru.sanayi.gov.tr adresinden ilan edilecek.