Pegasus'a Tecrübe Şartsız Kabin Memuru Alımı Yapılacak - İşte Şartlar

Türk Hava Yolları'nın 2019 yılında 1000'i aşkın yeni kabin memuru alımı yapacağı açıklamaları geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Pegasus da personel sayısı ve filosunu genişletme yolunda önemli adımlar atıyor. Tecrübeli ve tecrübe şartsız kabin memuru alımları sürüyor.

Pegasus'a Tecrübe Şartsız Kabin Memuru Alımı Yapılacak - İşte Şartlar

Türkiye'nin öncü havayolu şirketlerinden Pegasus, personel sayısı ve filosunu genişletmeye hazırlanıyor. Kariyer sayfası üzerinden sık sık personel alımı duyuruları yayımlayan şirket, kabin memuru alımı için 'Tecrübeli' ve 'Tecrübesiz' iki farklı ilan yayımlamış durumda. Tecrübesiz kabin memuru alımı için başvuru yapmak isteyen adayların en az önlisans mezunu olması, iyi derecede ingilizce bilmesi, 30 yaşını aşmamış olması, İstanbul Avrupa yakasında belirtilen adres bölgelerinde (Bknz. ilgili sayfa linki) ikamet etmesi gerekiyor.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN YENİ ALIMLAR VE HABERLERDEN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA.

Başvuru koşullarını sağlayan adaylar Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi aracılığı ile sınava tavet ediliyor. Sınav boy-kilo ölçümü, yazılı ingilizce sınav, sözlü ingilizce sınav süreci şeklinde gerçekleşiyor. Burada başarılı olan adaylara iş teklifleri gerçekleştiriliyor. Pegasus'un kabin memuru alımıyla ilgili detaylı bilgilendirme kariyer sayfasından öğrenilebiliyor, lise mezunlarının başvurularının dikkate alınmayacağı bildirildi. Adaylar, detaylı bilgilendirme için https://www.flypgs.com/kariyer/pegasus-kariyer/kabin-memuru-basvurulari/tecrubesiz-kabin-memuru adresini ziyaret edebilir.

THY PERSONEL SAYISINI ARTTIRACAK

İstanbul Havalimanı'nın hizmete açılmasıyla birlikte yeni personel alımı duyurularını da peş peşe yayımlayan THY'nin gelecek günlerde kabin memuru alımlarına yönelik de yeni duyurular yapması bekleniyor. Kabin memuru alımlarında öncelik yabancı dil... THY Genel Müdürü, personel alımı için duyuru bekleyen adaylara yabancı dillerini geliştirme çağrısında bulunmuştu.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA