KPSS Şartı Yok: MSB ve KVKK Memur Alımı İlanı Yayımladı 2019

Milli Savunma Bakanlığı ile Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda 4 farklı kadroya memur ve personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte ilanlar.

KPSS Şartı Yok: MSB ve KVKK Memur Alımı İlanı Yayımladı 2019

İŞKUR'da kamu ilanları yayımlandı.

Türkiye İş Kurumu  resmi internet sayfası aracılığıyla ilan yayımlandı.  Yayımlanan ilanlarda Kişisel Verileri Koruma Başkanlığına ve Milli Savunma Bakanlığı bünyesine personel memur alımı yapılacağına yer verildi.

Alınacak adaylar temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, büro memuru, kaynakçı ve elektrik elektronik teknisyeni kadrolarında istihdam edilecek.

Alınacak adayların 3 'ü temizlik görevlisi, 2 'si güvenlik görevlisi, 1 'i kaynakçı , 2 'si büro memuru ve 1 'i MSB bünyesinde elektrik elektronik teknisyeni kadrosunda çalıştırılacak.

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- İŞKUR da ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen bölümlerden mezun olmak,

- Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar. Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

- Sağlık durumunun çalışmasına uygun olduğuna dair sağlık kurulu raporu almak. Sağlık Raporu İşyeri Hekimi tarafından incelenecek ve 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun 15'inci maddesi gereği kişinin yapacağı işe uygun olduğu belirtilen sağlık raporu İşyeri Hekimi tarafından düzenlenecektir.

- Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak,

- Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkan ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak,

- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

- Yaptırılacak güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,

- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak),

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, Şartları aranır.

BAŞVURU ŞEKLİ

İŞKUR resmi sayfasında yayımlanan kamu ilanlarına başvurular internet üzerinden başladı. MSB ve Türkiye Kişisel Verileri Koruma Kurumu memur personel alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvuru yapması gerekmektedir. 

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın.

Son olarak iş ilanı arama kısmı karşınıza çıkacak. Bu ekranda İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini seçin ve ARA butonuna tıklayın.

TÜM KAMU İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN ><

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN