Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi , 387 Memur Alımı Başvuru Sonuçları için Gecikiyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın devlet memuru alımı için başvuru süreci geçtiğimiz günlerde sona ermiş, adaylar başvuru sonuçları için beklemeye koyulmuştu. Zabıta memuru, itfaiye eri, hizmetli, bilet satış memuru gibi pozisyonlar için gerçekleştirilecek alımlara başvuru sürecini tamamlayan adaylar başvuru sonuç duyurusuna kitlenmiş durumda.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi , 387 Memur Alımı Başvuru Sonuçları için Gecikiyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi , 387 Memur Alımı Başvuru Sonuçları için Gecikiyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın devlet memuru alımı için başvuru süreci geçtiğimiz günlerde sona ermiş, adaylar başvuru sonuçları için beklemeye koyulmuştu. Zabıta memuru, itfaiye eri, hizmetli, bilet satış memuru gibi pozisyonlar için gerçekleştirilecek alımlara başvuru sürecini tamamlayan adaylar başvuru sonuç duyurusuna kitlenmiş durumda. Adaylar 7-10 Mart 2019 tarihleri arasında açıklanması beklenen sonuçlarla ilgili beklemeyi sürdürüyor. Bu tür durumlarda belediyelerin iligili açıklamaları geciktirmesi tepkilere neden oluyor. Umarız en kısa süre içerisinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nden konuya ilişkin yeni duyuru yayımlanır ve siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşabiliriz. Konuyu yakından takip edeceğiz.

TIKLA ! YENİ İLANLAR, SON HABERLER VE DAHA FAZLASI İÇİN TAKİP ET!

İLGİLİ DUYURULAR GELDİĞİNDE KAMU BÜLTENİ MOBİL UYGULAMASI VE SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN TÜM ZİYARETÇİLERİMİZİ BİLGİLENDİRECEĞİZ.

SONUÇLARIN İLANIYLA İLGİLİ DİYARBAKIR BELEDİYESİ MEMUR ALIM İLANINDA HANGİ İFADELER YER ALIYORDU

"- T.C. Kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumunu kontrol etmek suretiyle adaylar KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının beş katı oranında aday sözlü sınava çağrılacaktır.

- Sınava çağrılacak son sıradaki adayla aynı puana sahip olan diğer adaylar da sınava çağrılacaktır.

- Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı 7-10/03/2019 tarihleri arasında belediyemiz internet adresinde ilan edilecektir. Başvuruları kabul edilip sınava çağrılan adaylar, kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu "Sınav Giriş Belgesine" www.diyarbakir.bel.tr adresinden erişebileceklerdir. Bu belge sınava girişte ibraz edilecektir. Sınava katılma hakkı elde edemeyen adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır."