Derik Belediyesi'ne Devlet Memuru Alımında Son Başvuru Tarihi 8 Şubat 2019

Mardin Derik Belediye Başkanlığı'nın devlet memuru alımı için başvuru işlemlerinde sona gelindi. Zabıta memuru alımı için başvurular şahsen, diğer unvanlar için başvurular posta yoluyla ya da şahsen yapılabilecek. Başvuru sırasında adaylardan talep edilen belgeler ve alımlara dair diğer detaylar kamu bülteni haber sitesinde.

Derik Belediyesi'ne Devlet Memuru Alımında Son Başvuru Tarihi 8 Şubat 2019

DERİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA DEVLET MEMURU ALINACAK

Derik Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru, muhasebe memuru, evlendirme memuru, memur ve veznedar alımı için başvuru işlemleri 8 Şubat 2019 tarihi itibariyle sona erecek. Derik Belediye Başkanlığı'nın resmi sayfası, devlet personel başkanlığı ile Resmi Gazete'de geçtiğimiz günlerde yayımlanan personel alımı duyurusunda, belediye başkanlığı'na zabıta memuru, muhasebe memuru, evlendirme memuru, memur, veznedar unvanlarında personel alımı gerçekleştirileceği, ilgili alımlar için başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanında her bir unvan için ayrıca belirtilen mezuniyet, kpss ve diğer özel şartları yerine getirmesi gerektiği vurgulanmıştı.

ZABITA MEMURU ALIMI İÇİN BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILIYOR

Başvurular zabıta memuru alımları için şahsen yapılırken, diğer unvanlar için şahsen ya da posta yoluyla yapılabilecek. Başvuru sırasında adaylardan derik.bel.tr 'den temin edilecek başvuru formu, nüfus cüzdanı ya da kimlik kartının fotokopisi, diploma ya da mezuniyet belgesinin aslı veya noter onayı, KPSS sonuç belgesinin çıktısı, 2 adet fotoğraf, hangi kadroya başvuru yapıldığına dair dilekçe talep edilecek. Başvuru genel ve özel şartları aşağıdaki gibi olacak: 

Daha fazla zabıta memuru, itfaiye eri, devlet memuru, özel sektör personel alım duyuruları geldiği anda ilgili duyuruları ve haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını ücretsiz indirebilir, ilgili alımlara dair soru sorabileceğiniz, diğer adaylarla tanışarak fikir alışverişinde bulunabileceğiniz Kamu Bülteni facebook grubuna başvuru gönderebilirsiniz. Kamu Bülteni grubuna başvuru yapmak için TIKLAYIN.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI SİVİL MEMUR ALIMLARI İÇİN BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Bu arada geçtiğimiz ayın en çok dikkat çeken personel alımı duyurusu Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelmişti. Milli Savunma Bakanlığı'nın sivil memur alımı için başvurular MSB personel temin sayfası üzerinden online olarak kolaylıkla yapılabiliyor. Detaylı bilgilendirme için kamu bülteni'nin 'Kamu Personeli alımları' sayfasına göz atabilir ya da MSB Personel Temin sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Android uygulaması için >>> TIKLA 
iOS Uygulaması için >>> TIKLA