708 Büro Memuru Alımı Yapılıyor! Ortaöğretim ve Önlisans Mezunları Başvurabilecek

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'nün 1146 kişilik sözleşmeli kamu personeli alımı için başvuru işlemleri başlıyor. Orman Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan resmi duyuruda, kuruma 1146 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacağı, ilgili alımda sağlık personeli , büro personeli, soför gibi unvanlara kontenjan ayrıldığı duyurulmuştu. Büro personeli alımı için başvuru yapacak adayların en az ortaöğretim mezunu olması gerektiğine dikkat çekilen duyuruda, başvuru yapacak

708 Büro Memuru Alımı Yapılıyor! Ortaöğretim ve Önlisans Mezunları Başvurabilecek

708 Büro Memuru Alımı Yapılıyor! Ortaöğretim ve Önlisans Mezunları Başvurabilecek

Orman Genel Müdürlüğü'nün büro memuru alımı için başvuru işlemleri başlıyor...

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN İŞ HABERLERİ YAYIMLANDI. KADIN-ERKEK ADAYLARLA TANIŞMAK, FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK VE HİÇ BİR HABERİ KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLA VE KATIL.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'nün 1146 kişilik sözleşmeli kamu personeli alımı için başvuru işlemleri başlıyor. Orman Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan resmi duyuruda, kuruma 1146 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacağı, ilgili alımda sağlık personeli , büro personeli, soför gibi unvanlara kontenjan ayrıldığı duyurulmuştu. Büro personeli alımı için başvuru yapacak adayların en az ortaöğretim mezunu olması gerektiğine dikkat çekilen duyuruda, başvuru yapacak adayların KPSS ile ilgili de şartları yerine  getirmesi gerektiği belirtildi. Buna göre önlisans ve lisans mezunları arasından gerçekleşecek büro personeli alımında mezuniyet ve KPSS puan türü dağılımı aşağıdaki gibi olacak:

Adayların Başvuru Genel Şartlarına da Uyması Gerekiyor!

Orman Genel Müdürlüğü personel alımında adaylarda başvuru özel şartları ve genel şartlarına uyum aranacak. Buna göre genel şartlar aşağıdaki gibi olacak:

1 - 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

2 - 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmakta iken; hizmet sözleşmeleri sona erenler veya Ek-1’de yer alan sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirilmek üzere başvuruda bulunanlar hakkında 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında yer alan hükümlerin uygulanacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu pozisyonlara yerleşenlerden, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında belirtilen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.

3 - Belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca, herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin sahte/geçersiz olduğu, gerçeğe aykırı belge düzenlediği anlaşılanların “Sözleşme imzalanarak göreve başlatılmış olsalar bile” sözleşmeleri feshedilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN YAPILACAK

Başvuru işlemleri yarın başlayacak. Adaylar, 23 Eylül 2019 tarihine kadar başvuru işlemlerini isealim.ogm.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet şifreleriyle yapabilecekler. Başvuru yapmak isteyen adayların sürenin uzatılmayacağını dikkate alarak işlemlerini bir an önce yapması gerektiğine vurgu yapılan resmi bilgilendirmede, "Adaylar 12.09.2019-23.09.2019 tarihleri arasında http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile başvuru yapacaklardır. Başvuru işlemleri 23.09.2019 gecesi saat 23:59’da sona erecektir. Bu süre kesinlikle uzatılmayacaktır. Şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.Adayların başvuru işleminden önce e-devlet şifresi edinmeleri gerekmektedir." denildi.