14 Bin 500 Personel ve Polis Alımı-Başvuru İnternetten En Az Lise 2019

İçişleri Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı polis ile personel alımı yapıyor. En az lise mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında başvurular internet üzerinden alınıyor. İşte başvurusu devam eden polis ve personel alımları.

14 Bin 500 Personel ve Polis Alımı-Başvuru İnternetten En Az Lise 2019

14 bin 500 polis ve personel alımı.

Sağlık Bakanlığı ile Polis Akademisi Başkanlığı en az lise mezunu adaylar arasından personel ve polis alımı yapıyor. Geçtiğimiz hafta yayımlanan ve başvurusu başlayan ilanlar için müracaatlar internet üzerinden alınıyor. 

TOPLAMDA 14 BİN 500 PERSONEL ALINIYOR

İçişleri Bakanlığı ile sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan duyurularda toplamda 14 bin 500 personel alınacağına yer verildi. İçişleri Bakanlığı Polis Akademisi Başkanlığı 2019 PMYO kapsamında lise mezunu adaylar arasından 2 bin 500 polis alımı yaparken Sağlık Bakanlığı, KPSS tercihleri ile 12 bin sağlıkçı alımı yapıyor. 

SAĞLIK BAKANLIĞI 12 BİN KAMU PERSONELİ ALIMI

Sağlık Bakanlığı 12 bin kamu personeli alımı için başvurular geçtiğimiz 

12 bin kamu personeli alımında kadro dağılımı şu şekilde;

Başvurular ais.osym.gov.tr adresi üzerinden alınacak. 21 Ağustos 'a kadar devam edecek atamanın detayları ve şartlar için TIKLAYIN

POLİS ALINACAK

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda Polis Akademisi Başkanlığı bünyesinde polis olarak yetiştirmek üzere 2 bin 500 öğrenci alımı yapılacağına yer verildi. Lise mezunu adaylar arasından yapılan polis alımında adayların 26 yaşını geçmemiş olması ve 2019 yılı YKS 'de TYT oturumunda 250 ham puan almış olması gerekmektedir.

Lise mezunu adaylar arasından yapılacak alımda adaylar spor ve sözlü mülakat aşamasına alınacak. Bu aşamaları başarı ile geçen ve ASIL olarak listeye giren adaylar PMYO 'larda 2 yıl eğitime alınacak. 2 yıllık eğitimin ardından adaylar EGM bünyesinde polis memuru olarak göreve başlayacak. Başvuru şartları ve başvuru ekranı için TIKLAYIN

POLİS VE SAĞLIK PERSONELİ ALIMINA BAŞVURANLAR BU SAYFADA

Polis ve sağlık personeli alımına başvuran adaylar bu sayfada TIKLA-KATIL

TÜM MEMUR POLİS VE PERSONEL ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN