Yemekteyiz İlk Bölümü Sonrası Seda Sayan'a Şok

Yemekteyiz ilk bölümü önceki akşam ekranlara geldi. Program sonrası Seda Sayan 'a sosyal medya üzerinde tepkiler geldi.

Yemekteyiz İlk Bölümü Sonrası Seda Sayan'a Şok

Yemekteyiz ilk bölümü ekranlara geldi.

İzleyicilerin büyük merakla beklediği Yemekteyiz adlı programın bu sezonki ilk bölümü ekranlara geldi. Geçtiğimiz sezonlarda Onur Büyüktopçu 'nun sunumu ile ekranlara gelen programı bu yıl Seda Sayan sunuyor. İlk bölüm Seda Sayan 'ın sunumu ile ekranlara geldi ama seyirci sunucu Sayan 'ı topa tuttu.

Sevilen oyuncu Büyüktopçu 'nun yerine programı sunmaya başlayan Seda Sayan, önceki akşam ekran karşısında ilk sınavını verdi. 

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayımlanan ve izleyicilerin büyük bir merak ve ilgi ile takip ettiği Yemekteyiz programında , 5 yarışması kıyasıya yarışacak. 

Yemekteyiz 'in takipçileri  Seda Sayan'ın sunumu ile yeni yarışma nasıl olacak?  merakı içindeydi.

Ancak Seda Sayan , ilk bölümden hüsrana uğradı. 

Daha önce kadın programları ,sabah programları gibi birçok farklı formatta program sunan Seda Sayan , ilk kez yemek konseptli bir programla izleyicilerin karşısına çıktı. 

Sosyal medya üzerinden gelen tepkilere bakacak olursak birçok izleyici , Seda Sayan 'ın sunumundan memnun kalmadı. Yemekteyiz takipçilerinin çoğu Onur Büyüktopçu 'yu aradıklarını söyledi. 

İşte gelen bazı tepkiler.

"Büyük bir heyecanla beklerken hayal kırıklığı çıktı. Programın dinamiği yok, enerjisi eksik gibi geldi.Seda Sayan çok donuk."

"Seda ablaya yakışmamış bu program"

"Ben de ön yargı olmasın diye bi baktım, keyifsiz geldi. Onur varken, dış ses de formundaydı. Seda’nın anlamsız bakışları oturmadı bu yarışmaya…"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA