Yaparsın Aşkım'da Kadının Flaş Cevabı Stüdyoyu Yıktı

Yaparsın Aşkım adlı programda düğünde çifte takılan şey stüdyoyu adeta yıktı geçti.

Yaparsın Aşkım'da Kadının Flaş Cevabı Stüdyoyu Yıktı

FOX Tv ekranlarında yayımlanan ve tekrarları bile çok izlenen Yaparsın Aşkım, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Önceki ügn yayımlanan bölümünde ise ilginç bir olay yaşandı. Sempatik tavırları ve çiftleri soruları ile zor duruma sokan soruları ile Milanobet bilinen İlker Ayrık, önceki akşam da yine yaşanan ilginç anlar karşısında şok geçirdi.

Her bölümde oyunların yanı sıra çiftlerin konuşmaları, tanışma, evlilik ve diğer hikayeleri büyük keyifle izleniyor. İlginç ve bir birinden komik hikayelerin anlatıldığı Yaparsın Aşkım 'a dün gece yine bir çift hikayeleri ile damga vurdu. Önceki akşamki bölüme konuk olan Şafak Nuran Biçer çifti, düğünlerinde kendilerine piknik tüpü hediye edildiğini söyledi. Bu anlarda stüdyo adeta yıkıldı ve İler Ayrık ne diyeceğini bilemedi.

TAKI TÖRENİNDE RÜP TAKTILAR

Her oyunun arasında karı ile kocalar ile ayrı ayrı soohbetler eden İlker Ayrık'ın 'Siz düğün takılarını yediniz mi?' sorusu yarışmada ortalığı karıştırdı. 9 yıllık evli olduğu öğrenilen çiftin takı merasiminde kendilerine tüpçü bir tanıdıkları tarafından, evliliklerinin ilk günlerinde lazım olur diye tüp taktığını söyledi.

Bu sözlerin ardından stüdyo adeta yıkıldı. İşte o anlar...

Kamubulteni.com  | Ankara