Survivor Ecem Karaağaç Olayı İle İlgili Yeni Açıklama: Eğer Kazansaydı..

Survivor Ecem Karaağaç olayı ile ilgili yeni açıklama geldi. Sahra Işık canlı yayında yaptığı açıklamada flaş sözler söyledi.

Survivor Ecem Karaağaç Olayı İle İlgili Yeni Açıklama: Eğer Kazansaydı..

Survivor Ecem olayı ile ilgili yeni açıklama.

Survivor yarışmacısı Sahra Işık, Kanal D ekranlarında yayımlanan 2. sayfa progrmaında Ecem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Karaağaç 'ın önceki gün yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düşmüştü. Işık, yarışmadaki arkadaşı Ecem Karaağaç'ın 'sana enerji yükleyeceğim, Survivor'da birinci olacaksın' denilerek istismara uğramasına 'bu saflık değil' yorumu yaptı.

Sahra Işık , canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

"Ecem'in haberini okuyunca şoka girdim. İnanamadım. Dün Ecem'i aradım ama telefonu açmadı. 

Bu haber nasıl çıktı bunu da çok merak ediyorum. Aklım mantığım almıyor. Ecem çok erken Survivor'a veda etti. Belinden sorun yaşadı. Bilemiyorum. Bunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum.

SAFLIĞIN BAŞKA BİR BOYUTU

Ecem ile çok samimi değildim. Adada tanığım kadarıyla çok sakin, art niyeti olmayan biri. Fakat bu durum saflığın başka bir boyutu. Saf olan bir insan bile akıl eder. 

İDDİALI OLMAYAN BİRİ NEDEN YAPSIN?

Kafamdaki en büyük soru işareti, Ecem şampiyonluğa odaklı biri değildi. Hiçbir iddialı olmayan bir insan neden bunu yapsın?

KEŞKE TELEFONU AÇSAYDIDA DUYSAYDIM

Duyduklarıma inanmak istemiyorum. Keşke telefonu açsaydı da sorsaydım. Kimsenin başına böyle bir şey gelmesini istemem. Geldiyse de bu saflık değil artık başka bir şey.

BİRİNCİ OLSAYDI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAZDU

Ecem birinci olsaydı, savcılığa suç duyurusunda bulunmazdı. Neden bu kadar bekledi, neden yarışmadan hemen sonra savcılığa gitmedi.

İNSANLARIN GERÇEK YÜZÜ

İnsanların adada gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Ecem, 'Ben Survivor'a gitmeyi çok istiyordum ama yapamayacağım' dedi. 

İnsanlar fan adı altında hepimize dünya kadar mesaj atıyorlar. Eğer böyle bir şey varsa bu saflık değil salaklık artık.

Yarışmaya giderken kendi potansiyelinizi biliyorsunuz, karşınızdakileri de biliyorsunuz. Çok iyi bile olsanız, bir anda bir kumpasla kendinizi elemede bulabilirsiniz.