Survivor'da Kim Elendi, Kim Gitti 28 Nisan 2020

Survivor 'un 28 Nisan 2020 akşamı ekranlara gelen yarışmasında elenen isim açıklandı. Eleme gecesinde sms oylamasında sonuncu olan isim adaya veda etti.

Survivor'da Kim Elendi, Kim Gitti 28 Nisan 2020

Son dakika : Survivor 'da elenen isim belli oldu.

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 'da elenen isim az önce açıklandı. Programın yapımcısı ve kanalın sahibi olan Acun Ilıcalı 'nun sunumu ile ekranlara gelen Survivor yarışmasında bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Eleme heyecanı sonrası vatandaşlar, Survivor 'de kimin elendiğini araştırmaya başladı. Kimin elendiğini merak eden takipçiler, Survivor 'da kim elendi kim gitti? Survivior eleme gecesinde SMS oylamasına göre elnen isim kim oldu? sorularının cevaplarını araştırmaya başladı. 

Biz de bu yazımızda , Survivor 'un 28 Nisan 2020 yarışmasında elenen isme yer verdik. 

ELEME POTASINDAKİ İSİMLER

Geçtiğimiz günlerde oynanan oyunlar sonucu  Yunus Emre ve Gizem haftanın ilk eleme adayları olmuştu.

İlk eleme adaylarının ardındna diğer adaylar da belli oldu ve Sercan , Yasin, Ardahan ile Ersin de elemeye kalan isimler oldu. 

ELENEN İSİM AÇIKLANDI

Potaya kalan isimler arasında SMS oylaması yapıldı. Yapılan oylama sonucunda ise adaya veda eden isim belli oldu. Yunus Emre, Gizem, Sercan , Yasin, Ardahan ile Ersin arasında yapılan Sms oylamasında elenen isim belli olmuştu.

Ünlülerden takımından Aycan ve Mert, gönüllüler takımından ise Cemal Can ve Barış en çok SMS'i alan yarışmacılar oldu. Ünlüler takımından Aycan eleme adayı olarak Ersin'i, Mert ise Sercan'ı gösterdi. Gönüllüler takımından ise Cemal Can Yasin'i, Barış da Ardahan'ı eleme adayı olarak gösterdi.

Sms 'te birinci çıkanların adaylarını gösterdiği isimlerin ardından  Yunus Emre, Gizem, Ersin, Sercan, Yasin ve Adahan sms oylamasına kaldı.

Acun Ilıcalı ise az önce yarışmadan elenen ismi açıkladı.  Yapılan oylama sonucu en az mesajı alan Gizem , Survivor'dan elendi. Gizem Birdan Survivor'a veda etti.

Kamubulteni.com  | Ankara