Şeyma Subaşını'nın Banka Hesap Hareketlerini Paylaşan Bankacı: Nafakasını Merak Ettim...

Sosyal medya ünlüsü Şeyma Subaşı'nın banka hesap hareketlerini çalıştığı bankanın sistemi üzerinden kayda aldıktan sonra sosyal medya hesabından yayınlayan banka memuru önce çalıştığı bankadan kovuldu daha sonra da savcılığa ihbar edildi.

Şeyma Subaşını'nın Banka Hesap Hareketlerini Paylaşan Bankacı: Nafakasını Merak Ettim...

9 yıla kadar hapsi istenen banka memuru, magazinde çıkan haberlerin ardından Şeyma Subaşı'nın nafakasını çok merak ettiğini o yüzden hesabına girdiğini söyledi. Sabah Gazetes'inden Dilek Yaman'ın haberine göre Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı, geçtiğimiz sene anlaşmalı olarak boşanmış, aralarındaki protokole göre ; Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'ya aylık 125 bin lira nafaka ödemesine karar verilmişti.

Bu gelişmelerden bişr kaç ay sonra sosyal medyada Subaşı'nın özel bir bankada bulunan hesabının ekran görüntüleri 'Ilıcalı'dan gelen 125 bin liralık nafaka görüntüleri' adı altında paylaşıldı. Banka durumu fark eder etmez inceleme başlatarak, paylaşımda bulunan memurun görevine son verdi ve savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Fulya A. isimli kadın savcılığa verdiği ilk ifadede suçlamaları kabul ettiğini, magazinde çıkan haberlerin ardından Subaşı'nın nafakasını merak ettiği için sistem üzerinden Şeyma Subaşı'nın banka bilgilerine eriştiğini söyledi. 3 Yıldan 9 yıla kadar hapsi istenen Fulya A. isimli banka memuru yakın tarihte Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.