Sermiyan Midyat: "Amerika'ya Gelince Türkiye'nin Değerini Anladım"

Ünlü oyuncu, yönetmen ve senarist Sermiyan Midyat bir son dakika açıklamasında bulundu. Midyat açıklamasında Amerika'ya gelince Türkiye'nin değerini anladığını söyledi.

Sermiyan Midyat: "Amerika'ya Gelince Türkiye'nin Değerini Anladım"

Sermiyan Midyat'tan Türkiye açıklaması.

İş görüşmesi için Amerika Birleşik Devletleri 'ne giden ünlü Sermiyan Midyat flaş açıklamalarda bulundu. New York sokaklarında bir video çekip yayınlayan Midyat ABD'ye gelince Türkiye'nin kıymetini anladığını söyledi ve şunları söyledi:

"Herkesin süper güç dediği Amerika'dan bahsediyoruz. Bakın herkes sokaklarda, kuaförler ve restoranlar açık, herkes dip dibe, havalimanında ateş bile ölçülmedi. Bizde alışveriş merkezlerinde, kafede bile ateş ölçülüyor. Söyleyeceğim şey belki kimilerinin beni linç etmesini sağlayacaktır.

TÜRKİYE'NİN KIYMETİNİ ANLADIM

Söylemek istediğim şu ki; Hakikaten insan içindeyken fark etmiyor. Bir yıldır memlekette herkes birbirini delice eleştiriyor. Fakat şunu net olarak söyleyeyim ki herkesin süper güç dediği Amerika'da gördüklerimden sonra memleketin kıymetini çok daha fazla insan fark ediyor. Bu bir düşünce değil gözlemle tespittir."