Sakıza 900 TL Veren Ebru Polat'a Tepki Yağıyor

Türkiye'ye de birçok insan ekonomiyle cebelleşirken bazı ünlülerin paylaşımları toplumda büyük tepkilere neden oluyor. En son şarkıcı Ebru Polat'ın sosyal medya üzerinden bir sakıza 900 TL verdiğini söylemesi ve fişini paylaşması tepkilere neden oldu.

Sakıza 900 TL Veren Ebru Polat'a Tepki Yağıyor

Önceki zamanlarda da lüks yaşamı, abartılı kıyafeti, makyajı ve hayat tarzıyla sıklıkla eleştirilen Ebru Polat bir paket sakız için 895 TL ödediğini, dört milyona yakın takipçisinin bulunduğu hesap üzerinden takipçileriyle paylaşan Ebru Polat, "Çiğnediğim tek sakız bu 900 TL olmuş.

Uçtu gitti ama aldım tabii yine de" ifadelerini kullandı. Durum böyle olunca tepkilerin ardı arkası kesilmedi. Çoğu sosyal medya kullanıcı hangi ülkede yaşadığının farkında mı, millet beş liraya ekmek alamıyor, kadının derdine bak tarzı birçok olumsuz yorum yaptı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları dikkat çekmek için bunu yaptığını da dile getirdi. Kimsenin bu sakızdan haberinin olmayışı, son dönemde yaşanan toplumsal ve ekonomik buhranlar , insanların pek ılımlı olmadığı bir dönemde bu tarz paylaşımların, oldukça tepki çektiği gözlenmekte. Konuya ilişkin Ebru Polat'ın nasıl bir açıklamaya yapacağı ise merak ediliyor. Zira çoğu kişi bu duruma pek anlam verememiş gözüküyor.