Şahan Gökbakar'dan AA ve YSK Paylaşımı

Şahan Gökbakar 'dan flaş paylaşım. Gökbakar, paylaşımında YSK ve AA 'ya tepki gösterdi.

Şahan Gökbakar'dan AA ve YSK Paylaşımı

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan YSK ve Anadolu Ajansı açıklaması.

Önceki gün sandık başına giden Türkiye, mahalli idareler seçimleri için oyunu kullandı. Oyların kullanılmasının ardından en çok merak edilen il , İstanbul oldu. İstanbul 'da belirsizlik geceden beri devam ediyor. Açılan sandık sayısı yüzde 98 seviyesinde kaldı. Anadolu Ajansı , veri akışının durduğunu belirtirken , DHA yaptığı son açıklamada , YSK verilerine göre Ekrem İmamoğlu 'nun öne geçtiğini belirtti. 

FAİK ÖZTRAK 'TAN AÇIKLAMA

Faik Öztrak yaptığı son açıklamada , seçim sonuçlarına AK Parti 'nin itiraz ettiği ve bu nedenle tüm sonuçların verilmediğini söyledi. Öztrak açıklamasında AK Parti itiraz etmişse demekki kazanmışız dedi.

ŞAHAN GÖKBAKAR 'DAN TEPKİ

Sabahın ilk saatlerine kadar seçim sonuçlarını takip eden Gökbakar, Anadolu Ajansı'nın seçim verilerini açıklamamasına tepki gösterdi.

SEÇİM NE OLDU?

Sosyal medya platformu Instagram 'da bulunan hesabından paylaşım yapan Şahan Gökbakar,  31 Mart Yerel Seçimlerle alakalı şu ifadeleri kullandı:

"Beyler ne oldu seçim sorması ayıp? Biz oy attık da... Bekliyok bir haber verin diye. Siz ne iş yapıyorsunuz amcalar? Anadolu Ajansı, Yüksek Seçim Kurulu" diyerek sitem etti.