Oktay Kaynarca'dan Yeni Havalimanı Açılışında Hata

Yeni havalimanı açılış töreninin sunucusu Oktay Kaynarca, bir hata yaptı. Kaynarca konuşma sırasını şaşırdı ve Binali Yıdlırım'ı çağırdı.

Oktay Kaynarca'dan Yeni Havalimanı Açılışında Hata

Yeni havalimanının açılış töreni gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet erkanı ve sanat ile iş dünyasından çok sayıda kişinin katılımı ile gerçekleşen açılış töreninde İstanbul 'un yeni havalimanının adı da belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada yeni havalimanının adının İstanbul Havalimanı olacağını söyledi. Yeni havalimanının açılış töreninde ilginç bir de an yaşandı.

Açılış programına sunuculuk yapan usta oyuncu Oktay Kaynarca, konuşma sırasını şaşırdı ve yanlışlıkla Binali Yıldırım, kürsüde konuşma yaparken TBMM Başkanı Binali Yıldırım 'ı anons etti. 

Usta aktör Kaynarca, İstanbul Havalimanı programını sunarken bir hata yaptığını itiraf etti ve konuşma sırasını karıştırdığını söyledi. Kaynarca, konuşma sırası Binali Yıldırım'da olmamasına rağmen Yıldırım'ı sahneye davet etti. Yıldırım'ın konuşmasından sonra yaptığı hata yüzünden özür dileyen Kaynarca şu ifadeleri kullandı:

 "Programın heyecanından olsa gerek bir hata yaptım. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım konuşmasını öne aldım."

Kamubulteni.com  | Ankara