O Ses'i Yıkan Ölüm Haberi

O Ses Çocuklar 'ın ünlü ismi  Nazar Nur Kaya, yoğun bakımda yaşam mücadelesini kaybetti. İşte  Nazar Nur Kaya 'nın en güzel O Ses performansı.

O Ses'i Yıkan Ölüm Haberi

TV8 'de şok ölüm.

Şahin Kendirci, yaptığı son dakika açıklamasında, O Ses Çocuklar yarışmasından tanıdığımız Nazar Nur Kaya 'nın hayatını kaybettiğini kamuoyuna duyurdu.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yü binler tarafından büyük beğeni ile izlenen O Ses Çocuklar programında yarışmacı olarak katılan Nazar Nur Kaya, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Müslüm Gürses 'in hayatının anlatıldığı film olan 'Müslüm' filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şahin Kendirci, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı ve Nazar Nur Kaya' nın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Ünlü şarkı yarışması O Ses Çocuklar 'ın unutulmaz isimleri arasında olan Nazar Nur Kaya mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede tedavi altına alınmış ve yoğun bakıma alınmıştı. 6 gün yoğun bakımda kalan Nazar Nur Kaya 'nın hayatını kaybettiğini o dönem beraber yarıştığı arkadaşı Şahin Kendirci Instagram hesabından kamuoyuna duyurdu.

ABLASINDAN AÇIKLAMA

Nazar’ın ablası yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

“Nazar bizim evin en küçüğü ona bir şey olursa asla yaşayamayız. Mide bulantıyla gittiğimiz hastanede bana kardeşimi resmen ödemli olduğu nedeniyle şişmiş ve tanınmaz hale gelmiş. Uyandırılmaya çalışılmış ama tepki vermiyor”

NAZAR NUR KAYA'NIN EN GÜZEL O SES PERFORMANSI İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara