Merve Boluğur'dan Çok Konuşulan Açıklama: "İlk Buluşmada Eve Gelen Erkek..."

Ünlü isim Merve Boluğur yaptığı dikkat çeken açıklama ile kendinden bahsettirdi. Boluğur , Enes Batur'un programında ilişkiler ve cinsellik üzerine açıklamalarda bulundu.

Merve Boluğur'dan Çok Konuşulan Açıklama: "İlk Buluşmada Eve Gelen Erkek..."

Merve Boluğur'dan bomba açıklama.

Daha önce oyunculuk yapan ve oyunculuk işlerini bırakıp Youtube kanalı açan, sosyal medya üzerinden iş yapan Merve Boluğur, fenomen Enes Batur'un kanalına konuk oldu. Boluğur burada yaptığı konuşmada cinsellik, ilişkiler ve aldatma konularına değindi ve bu konulardaki görüşünü açıkladı. 

"ALDATTIM AMA PİŞMAN DEĞİLİM"

Son dönemlerde kendisine birçok teklif geldiğini belirten Boluğur, teklifleri, oyunculuk yapmayı tercih etmediği için geri çevirdiğini söyledi ve medyatik olmayan bir kişiden hoşlandığını söyledi. Boluğur, bir ilişkisinde, karşı tarafın ayrılmayı istememesi üzerine aldattığını söyledi ve ''Aldattım ama aldatıldım da. Pişman değilim." dedi.

"EVE GELEN ERKEK..."

Açıklamasının devamında cinsellik meselesine değinen Boluğur, ilk gün eve gelen erkeğin cinsellik istediğini söyledi ve erkeğin 1 aydan önce eve gitmemesi gerektiğini savundu. Boluğur açıklamasında, "İlk gün eve gelen erkek film izlemez, cinsellik ister. Erkek 1 aydan önce eve girmemeli. Cinsellik yaşamak isteyebilir bir erkek ama o da bunu isteyen kızla yapsın. Kız da bir izlenimi verir. Birinci gündem film mi izleyeceğiz. Birinci günden film filan izleyemeyiz." dedi.