Korkunç Detaylar: Sıla'nın Darp Raporu Çıktı

Ünlü şarkıcı Sıla ile Ahmet Kural arasında yaşanan skandal olay herkesi dehşete düşürdü. Olay ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Sıla 'nın darp raporu çıktı.

Korkunç Detaylar: Sıla'nın Darp Raporu Çıktı

Son dakika haberi: Sıla 'nın raporu ortaya çıktı.

Erkek arkadaşı Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddia edilen Sıla Gençoğlu 'nun darp raporu ortaya çıktı. Star Haber 'in son dakika olarak geçtiği haberinde darp raporunda sanatçının idrarında kana rastlandığı, kafatasında  ise ödem oluştuğu ve vücudu ile yüzünde morluklar olduğu belirtilmiş.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural 'ın, sevgilisi usta şarkıcı Sıla Gençoğlu ’na saldırdığı ve onu darp etmesiyle ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre ünlü şarkıcı Sıla 'nın aldığı darp raporuna yer verildi.

Star haber 'in ulaştığı söz konusu raporda, sanatçının yüz kısmında ezilme, kafatasında ödem, idrarından kan ve pıhtı gelmesi ve kollarda ezilme olduğu belirtilmiş. Sıla 'nın raporda kafatasına küllük ile vurulduğu da yer alırken kafasına, bacaklarına ve kulağına tekme aldığı kayda geçmiş.

AHMET KURAL AÇIKLAMA YAPTI

Ahmet Kural bugün yaptığı açıklamada Sıla başta olmak üzere bütün kadınlardan özür dilediğini belirtirken Sıla dün yaptığı açıklamada "Hiçbir ceza yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek" ifadelerine yer vermişti. 

Kamubulteni.com  | Ankara