İrem Sak, Erkekte Aradığı Özelliği Açıkladı

Güzel Oyuncu İrem Sak, aradığı erkekte istediği özellikler sorusuna yanıt verdi. İrem Sak, çok konuşulacak açıklamada bulundu.

İrem Sak, Erkekte Aradığı Özelliği Açıkladı

İram Sak: Hayatıma alacağım erkek nefes alsın yeter.

Güzel oyuncu İrem Sa magazin gündemine oturan bir açıklama yaptı. Oyunculuğu ve güzelliği ile adındna çokça bahsettiren İrem Sak, "Hayatıma girecek kişi, insan olsun, dünya vatandaşı olsun yeter. Daha doğrusu nefes alsın yeter" diyerek yine Türkiye 'de gündem oldu.

Dün Etiler Akmerkez 'de makyajsız şekilde görüntülenen İrem Sak, burada magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Sözcü Gazetesi 'nden Emre Çevik bugün kaleme aldığı yazısında , güzel oyuncunun spor mağazasından alış veriş yaptığını ve daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladığını yazdı. 

Bir süredir çalışmalar içinde olduğunu ifade ederek basın mensuplarına konuşan İrem Sak, “Sinema projesi olabilir, üzerinde çalışmalar yapıyoruz” dedi. Makyajsız haliyle biraz çekingen davranan oyuncu, “Ne yapayım haliyle böyle görüntülenmek istemiyorum. Makyaj yapmadan çıkmak benim suçum” ifadelerini kullandı.

NEFES ALSIN YETER

Aşk hayatı uzun süredir durgun olan İrem Sak, birlikte olmak istediği erkek profilini anlattı. İrem Sak, açıklamasında şunları söyledi:

"Hayatıma girecek kişi, insan olsun, dünya vatandaşı olsun yeter. Daha doğrusu nefes alsın yeter. Tek kriterim nefes alması. Sevgiliye muhtaç değilim. Kendimle gerçekten çok güzel vakit geçiriyorum. Ben kendi kendimi mutlu edebiliyorum. Beni benden daha çok mutlu edebilecek biri olursa olur”

Bu açıklama sonrası İrem Sak paylaşımları sosyal medyanın gündemine oturdu. Birçok erkek kullanıcı , "Düzenli Nefes Alıyorum" yorumunda bulundu.

Siz de bu konudaki düşüncenizi aşağıdaki yorum kısmına yazabilirsiniz.