İrem Derici, Kurtuluş Kuş İle Aşk Yaşıyor

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Cem Belevi ile ayrılığının hemen sonrasında yeni bir aşka yelken açtı. Kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Kurtuluş Kuş ile dolu düzgün bir aşk yaşadığı ortaya çıkan İrem Derici'nin yeni aşkı ile alakalı detaylar merak edilmeye başlandı. 

İrem Derici, Kurtuluş Kuş İle Aşk Yaşıyor

İrem Derici'nin yeni sevgilisi Kurtuluş Kuş’un cinsel saldırılardan en az 12 yıl hapis sistemi ile yargılandığı ortaya çıktı. İrem Derici'nin sevgilisi Kurtuluş Kuş kimdir? Kurtuluş Kuş kaç yaşında, ne iş yapıyor?

İrem Derici'nin Sevgilisi Kurtuluş Kuş Kimdir?

Kurtuluş kuş 1997 senesinde Karaman'da doğdu. Ses sanatçısı ve bestekar Ramazan Kuş’un oğludur. Burak Bulut ile seslendirmiş olduğu ‘Sevmedim Deme’ şarkısı ile online dünyada dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. ‘Ah Bu Şarkılar’, ‘El İnsaf’, ‘Leyla Mecnun’, ‘Nabız’, ‘Rüya Gibi’ şarkılarını çıkaran Kurtuluş Kuş, son düeti ile yeniden gündeme geldi.


Cinsel Saldırı Suçundan 12 Yıl Hapis İstemi İle Yargılanıyor

İddialara göre İrem Derici'nin sevgilisi Kurtuluş Kuş, cinsel saldırıdan en az 12 yıl hapis istemi ile yargılanıyor. Bunun sebebi ise çılan davada görüştüğü genç kadınla zorla birlikte olduğu iddiasıyla yargılanıyor. İrem Derici 35 yaşındayken Kurtuluş Kuş ise 25 yaşında. Aradaki yaş farkı dikkat çekiyor.