İbrahim Tatlıses ve Gülçin Karakaya Hakkında Flaş Yorum

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in seki eşi Perihan Savaş'tan dikkat çeken son dakika açıklaması geldi.

İbrahim Tatlıses ve Gülçin Karakaya Hakkında Flaş Yorum

İbrahim Tatlıses hakkında flaş açıklama.

Perihan Savaş, ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses hakkında son dakika açıklamasında bulundu. Savaş, İbrahim Tatlıses’ten olan kızı Melek Zübeyde, torunları Efe, Kemal Ali ve Zeynep Bal ile Bodrum’da yaptığı tatil sırasında magazin basınının sorularını yanıtladı. 

Önceki gün kızı ve torunlarıyla kahvaltı çıkışı görüntülenen Savaş'a, bölgede bulunan muhabirlerin sorularını yanıtladı. 68 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in kendisinden 42 yaş küçük olan Gülçin Karakaya ile birlikteliğini değerlendiren Preihan Savaş, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. 

"Çok söyleyecek bir söz yok." diyerek ilişkiyi yorumlayan Perihan Savaş, İbrahim Tatlıses hakkında, "Allah akıl fikir versin" yorumunda bulundu.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses aradığı aşkı İzmir'de buldu. 26 yaşındaki Gülçin Karakaya ile yeni bir aşka yelken açan Tatlıses, sevgilisiyle Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına poz verdi. "Çok mutluyum. Ben kadınsız yapamam. Allah sahibine bağışlasın” sözleriyle gündeme gelen Tatlıses'in 7 çocuğu ve 9 torunu var.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA