İbrahim Kutluay ve Demet Şener'den Art Arda Sert Açıklamalar: Kılıçlar Çekildi

Demet Şener ile İbrahim Kutluay, kılıçları çekti ve art arda sert açıklamalar geldi. Şener, nafakayı ödemediği gerekçesiyle İbrahim Kutluay 'a haciz kararı aldırdı. Tehdit iddiasıyla hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı da verilen Kutluay, reklamla suçladığı eski eşine sert çıkıştı ve 'Yazıklar olsun' dedi. Şener ise 'Her türlü şiddetine rağmen dik durmaya devam edeceğim' dedi...

İbrahim Kutluay ve Demet Şener'den Art Arda Sert Açıklamalar: Kılıçlar Çekildi

Demet Şener ve İbrahim Kutluay 'dan art arda flaş açıklamalar.

Eski manken Demet Şener 'le iki çocuğunun babası olan İbrahim Kutluay 14 yıl süren evliliğini geçtiğpimiz aylarda bitirmişti.  25 Mart günü biten ilişkinin tartışmaları ve kavgaları hala devam ediyor. 

Şener, kendisini Edwina Sponza 'yla aldattığını söylediği İbrahim Kutluay'ı aylık 32 bin 500 liralık iştirak nafakasını ödemediği gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde mahkemeye vermişti. Şener, iki aydır nafakayı ödemediğini söylediği Kutluay 'a ihtiyati haciz kararı aldırmıştı. Eski eşinin kendisini arayarak tehdit ve hakaret ettiğini söyleyen  Şener, İbo'ya bir ay uzaklaştırma kararı aldırarak da herkesi şoke etti..

İBRAHİM KUTLUAY 'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay ise önceki gün avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"Nafakalarla ilgili ödemeler icra takibi başlatılmadan evvel yapıldığı halde, tarafıma ödeme emri gönderilmiştir. Bu icra takibinin, hukuka aykırı nitelikte ve açıkça kötü niyetli olması sebebiyle, icra takibine itirazlarımın kabulüne dair şikayet davası açılmıştır. Bu nedenlerle; hayattaki tek işi, bitmiş boşanma davası üzerinden meşhur kalmaya devam etmeye çalışmak olan ve bu sebeple ödenmiş nafakaları bile ödenmemiş göstermeye çalışan zihniyete yazıklar olsun.".

DEMET ŞENER 'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Demet Şener de avukatı aracılığıyla bir açıklama daha yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

"Evlilik boyunca kullandığımız konut üzerindeki tarafıma oturma hakkı, karşı tarafça tesis edilmemekte ve oyalama taktikleri mahkeme kararına rağmen devam etmektedir.

Protokol ve mahkeme kararları bu şahıs tarafından yok sayılmakta ve bu şahıs kendini hukuktan üstün görmektedir.

Mahkeme kararına göre iki çocuğumun özel sağlık sigortalarının kendisi tarafından karşılanması gerekirken, kendisi çocuklarımın özel sağlık sigortalarını dahi iptal ettirecek psikolojidedir. Bir anne olarak çocuklarımın hakkını korumakla yükümlüyüm. Kendi çocuklarını bile düşünmeyen bu şahsın tarafıma yaptığı psikolojik şiddete rağmen, dik durmaktan ödün vermeden hayatıma devam edeceğim.."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA