Hadise'ye Bir Şok Daha: Tam 12 Milyon TL...

Ünlü şarkıcı Hadise 'ye bir şok daha geldi. Edinilen son bilgilere göre Hülya Açıkgöz'ün, Hadise'ye ait olan 12 milyon TL'yi zimmetine geçirdiği iddia edildi.

Hadise'ye Bir Şok Daha: Tam 12 Milyon TL...

Ünlü şarkıcı Hadise 'nin annesinin intihar girişiminde bulunmasının ardından Açıkgöz ailesi karıştı.

İntihara kalkışan annesinin yazdığı mektup aileyi oldukça karıştırırken, son günlerde kavga gittikçe büyüdü. Sosyal medya üzerindeki atışmalar, art arda yapılan açıklamalar ve restleşmelerle Açıkgöz ailesinde sular durulmuyor. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Hadise 'nin rest çektiği ablası Hülya Aıkgöz 'ün, kardeşi Hadise 'nin 12 milyon lirasını kendi zimmetine geçirdiği ortaya çıktı.

Belçika 'da dünyaya gelen ve burada büyüyen, ardından Türkiye 'ye gelerek poop müzikte ilerleyen 33 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise, gündemdeki iddialara göre, vergisini vermemek için tüm mal varlığını ablası Hülya Açıkgöz 'ün üzerine yaptı. kendi üzerine Türkiye 'de hiç mal varlığı olmayan Hadise 'ye bir şok daha geldi.

Tüm gayrimenkullerini ve taşınmazlarını ablası üzerine yaptığı öğrenilen ünlü şarkıcı Hadise, araçlarını da ablasının menajerlik şirketi üzerine yaptırdı. Bu şekilde araçların yakıt ile bakım masrafları menajerlik şirketi tarafından karşılanıyordu. 

13 yıldır Türkiye'de albüm ve şarkı çalışmaları yapan, çıkardğı her şakısı ile listeleri alt üst eden Hadise 'nin, Ensonhaber 'de yer alan iddialara göre kazandığı tüm parasını alasının adına ve şirketi üzerine kaydettiriyor ve bu şekilde vergiden kaçıyordu. Söz konusu haberde Hadise 'nin bu planının tutmadığı bildirildi. 

Güneş Gazetesi 'nde yer alan yeni habere göre ablası Hülya Açıkgöz 'ün Hadise 'nin 12 milyon TL 'sini zimmetine geçirdiği bildirildi. 

Söz konusu haberde Hadise 'nin üzerine sadece bir ev olduğu ve başka mal varlığının kalmadığına yer verildi. Hadise 'nin parasını geri almak için mahkemeye başvuracağı bildirildi. 

Kamubulteni.com  | Ankara
Kaynak: Güneş