Hadise, 10 Milyonluk Anlaşmaya İmza Attı

İş insanı Mehmet Dinçerler’den boşandıktan sonra işleri açılan ünlü şarkıcı Hadise, 10 milyonluk bir anlaşmaya imza attı. Şarkıcıya farklı sektörlerden firmanın da teklif götürdüğü öğrenildi.

Hadise, 10 Milyonluk Anlaşmaya İmza Attı

Geçtiğimiz günlerde 37 yaşına giren ünlü şarkıcı Hadise, problemli geçen boşanma sürecini nihayetinde atlatmayı başardı. Evli kaldığı 4 ay süresince eski eşi iş adamı Mehmet Dinçerler’in ailesinden baskı gördüğünü dile getiren şarkıcının hemen sonra işleri açıldı.

Her Gün Sahneye Çıkıyor

Evliliğini sonlandırırken ziynet eşyalarının dahi istendiğini dile getiren şarkıcı Hadise, boşandığından itibaren her gün sahnelerin tozunu arttırıyor.


Binlerce lira kazanmaya imza atan şarkıcı, hemen bir kozmetik firmasıyla anlaşma masasına oturdu.


10 Milyonluk Anlaşma

Yeni reklam filminden bazı kareleri önceki günlerde sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmayı ihmal etmeyen Hadise’nin bu firma ile 10 milyon liraya anlaşmaya vardığı iddia edildi. Şarkıcıya yakın markaj bitecek gibi de değil.


Farklı Teklifler Almaya Devam Ediyor

Gündeme gelen bir başka iddia ise ünlü şarkıcı Hadise’nin farklı sektörlerdeki firmalardan çok sayıda teklif aldığı ile ilgili olmaktadır. Konuyla alakalı şarkıcıların henüz bir açıklama yapılmadı.