Güzel Oyuncu Hazar Erişkin'e Köpek Saldırdı: Yüzüne 30 Dikiş Atıldı

Son dakika haberi: Güzel oyuncu Hazar Erişkin'e köpek saldırdı. Rottweiler cinsi köpeğin saldırdığı oyuncunun yüzüne 30 dikiş atıldı.

Güzel Oyuncu Hazar Erişkin'e Köpek Saldırdı: Yüzüne 30 Dikiş Atıldı

Güzel oyuncuya köpek saldırdı.

Yasak Elma adlı dizide ro lalan Güzel Oyuncu Hazar Erişkin, arkadşaının beslediği ve 8 aylık olan Rottweiler cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. Edinilen bilgilere göre güzel oyuncuya 30 dikiş atıldı. 

Medyaradar 'ın son dakika olarak aktardığı bilgiye göre Erişkin, geçen günlerde çok talihsiz bir olay yaşadı. Bir arkadaşının evine ziyarete giden Hazar Erişkin, burada evde bulunan 8 aylık olan Rowwweiler cinsi olduğu öğrenilen köpeği sevdi. 

Erişkin, köpekle oynadığı sırada bir anda saldırıya uğradı. Köpek güzel oyuncunun yüzüne saldırdı ve ısırmaya başladı. Büyük şok geçiren Erişkin kanlar içinde yerde kaldı. Hemen arkadaşları ilk müdahalesini yaptı ve acil olarak onu hastaneye kaldırdı. Hastaneye getirilen Erişkine müdahale yapıldı ve yüzüne 30 dikiş atıldı. 

Doktoru , Erişkin'in sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. 

HAZAL ERİŞKİN KİMDİR?

Oyunculuk eğitimi alan Hazal Eriskin,, bundan sonra sevilen komedi dizisi Afili Aşk'ın kadrosunda Hazal karakterini canlandırdı. Son olarak Yasak Elma dizisinde izlediğimiz genç oyuncu Hazal Erişkin, güzelliği ile adından söz ettirdi.

O SES'E DE KATILDI

 2014 yılında O Ses Türkiye programında seslendirdiği 'Düşünme Hiç' isimli şarkıyla Ebru Gündeş ve Hadise'nin dikkatini çekmiş, en sonunda tercihini Ebru Gündeş'ten yana kullanmıştı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA