Emre Aşık'tan Yağmur Aşık Hakkında Flaş Açıklama

Emre Aşık ile Yağmur Aşık arasında sular durulmuyor. Önceki gün yaşanan biber gazlı müdahale sonrası Emre Aşık bir açıklama yaptı.

Emre Aşık'tan Yağmur Aşık Hakkında Flaş Açıklama

Emre Aşık 'tan açıklama geldi.

Emre Aşık ile Yağmur Aşık arasında son günlerde yaşanan gerilim gündem oldu. Önceki gün Emre Aşık, polis eşliğinde Yvekaletini aldığı çocuklarını Yağmur Aşık 'tan almak üzere evine gitti. Çocuklarını vermek istemeyen Yağmur Aşık büyük üzüntü yaşadı ve bu görüntüler ise önceki gün en çok konuşulan konular arasında oldu.

Yağmur Aşık 'a biber gazlı yapılan müdahaleler sornası çocuklar ondna alındı ve Emre Aşık 'a verildi. Bu görüntülerin sosyal medya üzerinde yayılması sonrası Emre Aşık bir açıklama yaptı.

Aşık yaptığı açıklamada olay ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Haftalardır yaşanan ve kamuoyunu meşgul eden üzücü olaylara konu olduğum için öncelikle herkesten özür dilerim. Ancak; hukuki yöntemlerle hareket etmeme rağmen en küçük kızım Eslem’i aylardır göremiyorum. Oğlum Erol’u ancak annesi evde olmadığı zamanlarda görebildim. Ortanca kızım Elvin, her defasında cesaretle benimle buluşmayı başardı. Yasal hakkım olan her görüş gününe sizlerin de tanık olduğu bu üzücü durumu defalarca yaşadık. Kızım Elvin’in yaşadığı darp olayı sonrasında mahkemece verilen ara karar ile geçici velayeti aldım. Aynı sükûnet, sabır ve mahkeme kararıyla usulüne uygun olarak cumartesi günü çocuklarımı almaya gittim. Aynı çirkin muamele ile karşılaştım. Çaresiz kaldığım bu durum ile polis, icra memuru ve pedagog eşliğinde çocuklarımı almak zorunda bırakıldım. Anneleri tarafından kasten bir şova dönüştürülmüş bu çirkinliğin çocuklarımın önünde yaşanması beni kahretti. Tüm yaşantıma mal olan bu yanlış seçimimin nedeni çocuklarımın ödememesi tek dileğim. Bir baba olarak tüm gayretimi sonuna kadar göstereceğim. Saygılarımla."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA