Ebru Polat'tan Flaş Ahmet Hakan Açıklaması: "Keşke Mesajları Silmeseydim de.."

Son dakika haberi: Ebru Polat 'tan Ahmet Hakan hakkında bomba açıklamalar geldi.

Ebru Polat'tan Flaş Ahmet Hakan Açıklaması: "Keşke Mesajları Silmeseydim de.."

Ebru Polat 'tan flaş Ahmet Hakan açıklaması.

Reynmen 'in Ela şarkısı ile dans eden ve bu dansı ile Türkiye gündemine oturan Ebhru Polat, Ahmet Hakan 'ın eleştirisini almıştı.  Hadise’yi eleştiren Ahmet Hakan Ebru Polat ’a da tepkisiz kalmamış ve köşe yazısında tepkisini dile getirmişti.

Hakan yazısında şu ifadeleri kullanmıştı: “Hadise’nin ‘çünkü gözlerin ela’ şarkısı eşliğinde yaptığı dansın videosunu dünkü yazımda eleştirmiştim. Benzer bir video da Yeşim Polat adlı kim olduğunu, ne iş yaptığını bilmediğim bir şahıstan geldi. Tamamen madem Hadise olay oldu… Biraz da ben olayım tilkiliğinde bir gayret bu… Kendisine şu şarkıyı armağan ediyorum: Olay olamazsın kardeşlik/ çünkü dansın tilkilik.”

EBRU POLAT 'TAN BOMBA AÇIKLAMALAR

Ünlü şarkıcı Ebru Polat bu yazıdan sonra bir açıklama yaptı ve Ahmet Hakan 'ı sert şekilde eleştirdi.  Polat ilk olarak “Ahmet Hakan bu ülkenin başına gelmiş en üslupsuz, saygısız, milleti b.klar kendine bakmaz adamlarından pardon madamlarından biri. Keşke silinmeseydi de mesaj kutusundaki mesajlarını hatırlatsaydım kendisine… Gerçi sever o döneklikleri…” dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA