Cüneyt Arkın'ın Son Durumu Hakkında Açıklama Geldi

Usta oyuncu Cüneyt Arkın' ın sağlık durumu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan ve taburcu edilen Arkın'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Cüneyt Arkın'ın Son Durumu Hakkında Açıklama Geldi

Cüneyt Arkın'ın son durumu hakkında açıklama geldi.

Yeşilçam 'ın efsane ismi Cüneyt Arkın geçtiğimiz hafta rahatsızlanmış ve apar topar hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alınmıştı. Geçtiğimiz hafta İstanbul' un Silivri İlçesi 'nde bulunan evinde bir anda rahatsızlanan Arkın 'ın solunum sıkıntısı çektiği tespit edildi. Bunun üzerinde hastaneye kaldırılan usta oyuncu yoğun bakıma alınmış ve yoğun şekilde tedavi görmüştü. Hastanedeki tedavisinde kısa sürede toparlayan Cüneyt Arkın, 2 gün daha tedavi gördü ve taburcu oldu. 

Taburcu olduktan sonra eve götürülülen cüneyt Arkın' ın durumunun iyi olduğu ifade edilmişti.  Cüneyt Arkın'ın doktoru Serpil Özsezin, ise taburcu edilmesinin ardından Cüneyt Arkın'ın sağlık durumunun daha iyiye gittiğini belirtmişti. Özsezin konu ile ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Büyük bir kalp yetmezliğine Mobilbahis bağlı gelişen akciğer ödemi tablosunda KOAH nedeniyle solunum sıkıntısıyla geldi. 2 gündür yoğun bakımda takip ediyoruz. Makineye bağlamaya ihtiyacımız olmadı çok şükür. Testleri yapıldı. Maske tedavisiyle şu anda dün akşamdan beri daha iyi. Daha rahat. Konuşabiliyor, kahvaltısını yaptı. 2-3 güne yoğun bakımdan çıkarmaya çalışıyoruz."

OĞLUNDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Dün bodrum' da basın mensupları ile karşılaşan Cüneyt Arkın' ın oğlu Kaan Cüreklibatur, babasının hemşire gözetimi altında evinde tedavisine devam edildiğini söyledi. 

Hürriyet Gazetesi' nde bugün yer alan habere göre; Cüneyt Arkın'a benzeyen oğlu Sarp'la objektiflere Bodrum' da yansıyan Kaan Cüreklibatır, babasının şimdilik ciddi bir sıkıntısının olmadığını söyledi. Kaan Cüreklibatur açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

''Babamda yılların vermiş olduğu bir yorgunluk var, onu üzerinden atamadı. Tedavisine evde devam ediliyor. Şu an ciddi bir sıkıntı yok''

Kamubulteni.com  | Ankara