Cem Yılmaz'dan MFÖ Konseri Sonrası: Bunlar Normal mi?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabı aracılığıyla önemli bir açıklama yaptı.

Cem Yılmaz'dan MFÖ Konseri Sonrası: Bunlar Normal mi?

Cem Yılmaz geçtiğimiz gün Mazfar Fuat Özkan konserine katıldı. Konser sonrası Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu.

MFÖ konserinde yaşadığı anları sosyal medya üzerinde paylaşan usta komedyen  Cem Yılmaz, Çok tuhaf diyerek sözlerine başladı. MFÖ konserinde yaşadığı anları, güvenlikçilere söylediği sözleri ve daha sonra dediğinin nasıl çıktığını anlatan Cem Yılmaz, Bunlar Normal mi? diyerek tepkisini dile getirdi.

Sosyal medya platformu Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan ünlü komedyen, MFÖ konserinde yaşadığı olayı şu şekilde aktardı:

“Çok tuhaf… Konsere gittik dün, çok güzeldi. Önümüzde, konser alanının görevlileri ‘Lütfen oturun konser başlayacak, yapmayın, buraya toplanmayın’ diye görevlerini yapmaya çalışıyorlardı… Dumanbet Yarın ‘Etten duvar ördürdü, korumaları dehşet saçtı’ yazacaklar dedim ve hiç şaşırtmadılar!.”

BENCE BOŞA BİR UĞRAŞ AMA...

Bu açıklamasının ardından bir açıklama daha yapan Cem Yılmaz, yazlığınun hemen önünde beklemekte olan basın mensupları ile ilgili de açıklamada bulundu. Cem Yılmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bir küçük konu da şu; 1 haftadır evin karşısındaki tepede tele-objektifle evi gözetliyorlar. Bunlar normal mi, ben yine normal bir insan olarak sorayım da… Belki benim kafada bir iki makul insana, bir haber vermiş olurum. Velhasıl yine bir nefret ettirme çalışması var gibi… Bence boşa bir uğraş ama siz bilirsiniz”

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Kamubulteni.com | Ankara