Bikinili Pozuyla Adından Söz Ettiren Mine Tugay'ın Estetiksiz Hali de Gündeme Geldi!

Ünlü oyuncu Mine Tugay ilerleyen yaşına rağmen cesur fotoğrafları ve güzelliği ile adından söz ettirirken, 41 yaşındaki oyuncunun yaz aylarını andığı kırmızı bikinili paylaşımı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde başarılı oyunculuğu kadar güzelliği ile de adından sıkça söz ettiren Zengin ve Yoksul dizisinin Şeniz karakterine hayat veren Mine Tugay, geçtiğimiz günlerde de estetiksiz fotoğrafıyla sosyal medyada gündeme gelmişti. Oyuncunun estetik harikası olduğuna yönelik yorumların ya

Bikinili Pozuyla Adından Söz Ettiren Mine Tugay'ın Estetiksiz Hali de Gündeme Geldi!

Ünlü oyuncu Mine Tugay ilerleyen yaşına rağmen cesur fotoğrafları ve güzelliği ile adından söz ettirirken, 41 yaşındaki oyuncunun yaz aylarını andığı kırmızı bikinili paylaşımı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Son dönemde başarılı oyunculuğu kadar güzelliği ile de adından sıkça söz ettiren Zengin ve Yoksul dizisinin Şeniz karakterine hayat veren Mine Tugay, geçtiğimiz günlerde de estetiksiz fotoğrafıyla sosyal medyada gündeme gelmişti.

Oyuncunun estetik harikası olduğuna yönelik yorumların yanı sıra, 41 yaşındaki güzel oyuncunun estetiksiz halinin de oldukça çekici ve güzel olduğu yorumları da yapıldı.

Kariyerine Gülbeyaz dizisiyle adım atan Mine Tugay, 28 Temmuz 1978 yılında Konya'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Mine Tugay, 2006 yılında Bahçeşehir Üniversitesinde ileri oyunculuk dalında yüksek lisansını tamamladı.

Güzel oyuncu daha önce Adı Aşk Olsun ve Gönül Yarası filmleriyle de adından çokça söz ettirmişti. 170 cm boyu, 55 kilosu olan Mine Tugay aslan burcudur.