Behlül ve Bihter New York'ta,Çekimler Başladı

En son rol oynadıkları Aşk-ı Memnu dizisinin final bölümünün sahnelenmesinin üzerinden 12 yıl geçti. Ondan sonra yeni bir filmde buluşan ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat, New York'ta görüntüledi. Filmin yurt dışı çekimlerinin yapıldığı da öğrenildi.

Behlül ve Bihter New York'ta,Çekimler Başladı

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen uzun soluklu dizileri arasında bulunan Aşk-ı Memnu projesinin tekrar bölümleri dahi halen sosyal medyada konuşulmaya devam ediliyor. Öyle ki dizinin başrol oyuncuları, gündemden düşmek nedir bilmiyor. Bunlardan ikisi Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat...

New York Çekimleri Başladı
Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ, 12 sene aradan geçtikten sonra aynı filmde buluşuyor. Filmin İstanbul tarafında ile ilgili çekimleri bitti şimdi de dış çekimler için New York'ta çekimler başladı.


Ünlü oyuncuların en iyi biyologların kareleri ise yine gündeme bomba gibi düştü.


İkiliyi Bir Arada Görenler Heyecanlandı
Her iki oyuncunun da hayranları, ikiliyi aynı karede görünce çok büyük heyecan yaşadı. Sosyal mecralarda hemen Aşk-ı Memnu dönemleri ile ilgili paylaşımları yapılmaya başlandı. İkilinin aradan geçen zamanda neredeyse hiç değişmemiş olması ise yorumlarda bahsedilen bir başka konuydu.


Geçmişle Hesaplaşma
Gönenç Uyanık’ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin senaryosunu 'Zeytin Ağacı' senaryosunu yazan Nuran Evren Şit kaleme aldı. Filmde Beren Saat Serin ve Kıvanç Tatlıtuğ ise Mehmet karakterlerine Hayat verecek. Hikayede bir çiftin geçmişleriyle hesaplaşmaları etkileyici sahneler ile anlatılmaya çalışılacak.