Arda-Berkay Kavgası ile İlgili 2 Flaş Açıklama

Başakşehir'in oyuncusu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında çıkan kavga ile ilgili iki yorumcudan önemli açıklamalar geldi.

Arda-Berkay Kavgası ile İlgili 2 Flaş Açıklama

Önceki akşam canlı yayında konuşan ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Arda Turan-Berkay olayı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Arda 'ya çok sert sözlerle yüklenen Ahmet Çakar, 'Adamlığın bitti' dedi.

Ahmet Çakar 'ın açıklamaları şu şekilde;

"Ya Arda rüzgara göre dönüyorsun. İki lafından biri; adamlık, delikanlılık. İki lafından biri; din, "Allah. İki lafından biri; vatan, millet."

"Bunları niye yapıyorsun biliyor musun? Türk halkına iyi geliyor. Çünkü bunlar şerefli kavramlardır, bunlar mukaddes kavramlardır."

"Din, Allah, vatan, bayrak, golden sonra secdeye varmak, umreye gidip görüntü vermek... Mesela ben umreye gitsem hayatta görüntü vermem. Utanırım. Niye utanırım biliyor musun? İnsanlara bunu bir duygu sömürüsü olarak göstermek istemem."

"Bunları yapıyorsun, sonra gecenin saat 3'ünde alkollü mekanda -muhtemelen alkollüsün- evde 9 aylık hamile karını bırakıyorsun, geliyorsun."

"Sonrasını bilmem... Berkay'ın hanımına iş oluyor musun, sulanıyor musun, sulanmıyor musun bunu bilmem. Çünkü diyorsun ki; 'Ben sulanmadım, böyle bir şey yapmadım.' Berkay'ın hanımı da diyor ki 'Evli olmasaydın ben seni bırakmazdım' gibilerinden laflar etti."

"Bunun hangisi olduğunu bilmem. Ama ondan sonra Türk Ceza Kanunu'na aykırı birçok fiili yaklaşık iki saat içinde yapıyorsun."

"Sen milli futbolcusun. Bir adama kafa atıyorsun ya! Amerika'da falan bir adama kafa attın mı Trump olsan tutuklarlar! Hem de yere yatırırlar, kelepçeyi arkadan bağlarlar, kafanı eğerler ve sokarlar içeri."

"Burada bazı soru işaretleri de var. Bir de yalan söylüyorsun Arda... Kimsin lan sen? Sen kimsin ya! Adam bıçakla üzerine gelir de kendini korursun, nefsi müdafaya girersin vurursun. Bu zaten kanunen de suç değil, kendini koruduğun için..."

"Kendini dokunulmaz zannediyorsun. Kafayı koydun çünkü niye biliyor musun? Şu yok mu şu meret (Bardağı göstererek) hani şunun içine konuluyor ya! Ben seküler büyümüş, laik bir insanım yanlış anlama! Bu alkol senin futbol hayatını ve adamlığını bitirdi."

CENGİZ SEMERCİOĞLU 'NDAN AÇIKLAMA

Cengiz Semercioğlu bugün kaleme aldığı yazısında olayla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Tabii ya ben tam da, “Kadın tacize karşı sesini çıkarmasın, görmezden gelsin, durumu idare etsin” dedim! Özlem Ada’yı da tacizi görmezden gelmediği için (!) kaybedenler listesine ekledim. 

Madem durumu böyle anlayanlar var, Özlem Ada’nın o gece ne yapması gerektiğini daha açık yazayım...

1- Arda’nın ağzının payını kendin verirsin... Gerekirse de suratına tükürürsün.

2- Kafaların bi dünya olduğu ortamda olaya benzin dökmek yerine, kendin üstesinden gelirsin. 30’una merdiven dayamış güçlü bir kadın bunu yapar..

3- Bir gün sonra da yaşadığın tatsızlığı eşinle paylaşırsın.

Tabii kadının her koşulda koca korumasında olmasını savunanlara bunu anlatabilmek zor...

Kamubulteni.com  | Ankara