Aleyna Tilki: Nasreddin Hoca'nın Tarzı Bana Benziyor

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, tarzının Nasreddin Hoca'ya benzediğini söyledi ve kendisinin fıkra değil hikayelerle güldürüp düşündürdüğünü söyledi.

Aleyna Tilki: Nasreddin Hoca'nın Tarzı Bana Benziyor

Aleyna Tilki: Bilim insanı yönümü görecekler.

Geçtiğimiz gün bir dizi çekiminde kas spazmı geçiren ve bu nedenle bir süre dinlenen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, iyileştiğini söyledi ve “İngilizce şarkımın klibimini çekeceğiz. Tipik Aleyna Tilki klibi olacak ama bu sefer daha kaliteli. Dünyaya açılan bir proje olduğu için... Klipte bilim insanı yönümü de göstereceğiz. Şimdi bunu dediğim için benimle dalga geçecekler." dedi.

"NASREDDİN HOCA'NIN TARZI BANA BENZİYOR"

Kendisini Nasreddin Hoca'ya benzeten , tarzının onun gibi olduğunu söyleyen Aleyna Tilki, “Tarzı bana benziyor. Ben de güldürüyorum ama fıkra değil de bizim jenerasyona göre hikayelerle. Hem de düşündürüyorum. Yeni nesil fıkralar benim tweetlerim” açıklamasını yaptı.

Bir kitapçıya giden ve kitap alan Aleyna Tilki, kendisinden para isteyen çiçekçiyi geri çevirmedi ve Şoförüne William Shakespeare’ın “Hamlet” adlı kitabını aldırdı ve hediye etti. Çocuğun, “Abla, ben okuma yazma bilmiyorum. Bir dahaki sefere de okula yazdır” demesi karşısında Tilki, gülerek “Keşke herkes birbirine kitap alsa. Ne güzel olur” şeklinde yanıt verdi.

Son zamanlarda yoğun şekilde çalışması, yoğun temposu nedeniyle kas spazmı geçiren Aleyna Tilki, yürümekte zorlandığını söyledi ve “Dün sette kas spazmı geçirdim. Bütün vücudum kitlendi ve en sonunda yürüyemez hale geldim. Sanırım yanlış bir hareket yaptım ya da çok çalışmaktan dolayı vücudum kasıldı.” demişti.