Aleyna Tilki Hastanelik Oldu: "Yürüyemez Hale Geldim"

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki önceki gün hastanelik oldu. Hakkında çıkan haberler sonrası bir açıklama yapan Tilki, yürüyemez hale geldiğini söyledi.

Aleyna Tilki Hastanelik Oldu: "Yürüyemez Hale Geldim"

Exxen üzerinde yayımlanacak dizi için çekimlerde olan Aleyna Tilki hastanelik oldu.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, dün akşam hayranlarını üzen bir paylaşım yaptı. Cemal Can Canseven ile bir dizide rol alan Aleyna Tilki, dün hastanelik oldu. sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Tilki, hayranlarını korkuttu. 

Aleyna, önceki akşma sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve paylaşımında "Hastaneye gidiyorum" dedi.

Bu paylaşımı takipçilerini korkutan Aleyna Tilki, daha sonra bir video yayımlayarak son durumu hakkında bilgi verdi.

YÜRÜYEMEZ HALE GELDİM

Yaptığı paylaşımı sonrası bazı haberler çıktığını söyleyen Tilki, "Hakkımda birkaç tane haber çıkmış 'ben doktora gidiyorum' deyince. Bazıları doğru bazıları değil. Dün sette kas spazmı geçirdim. Bütün vücudum kitlendi ve en sonunda yürüyemez hale geldim. Sanırım yanlış bir hareket yaptım ya da çok çalışmaktan dolayı belki de vücudum kasıldı. 'Ne kadar emek, o kadar yemek' diyorlar… Ben çalışmaktan çok mutluyum." dedi ve şu şekilde dile getirdi:

"Hem İngilizce şarkımın klibini hazırlıyorum hem de İşte Bu benim Masalım dizisinde aktif çalışıyorum. İkisi çok güzel oluyor, olmaya da devam edecek. Bugün daha iyiyim. Güzel bir tedaviden geçtim. Hareket edebiliyor, yürüyebiliyorum. Bir gün sonra çok çok daha iyi olacağım."

"Beni merak etmeyin. En önemlisi sağlık ama bir o kadar önemli olan şey de başarı ve çalışmak. İkisini dengede tuttuğumuz sürece her şey çok güzel"