Ahmet Kural-Sıla Olayında Flaş Gelişme: Skandal WhatsApp Mesajı Ortaya Çıktı

Sıla ile Ahmet Kural arasında yaşanan olayla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Tanıklardan birinin WhatsApp mesajlarında skandal ortaya çıktı.

Ahmet Kural-Sıla Olayında Flaş Gelişme: Skandal WhatsApp Mesajı Ortaya Çıktı

Ahmet Kural ile ilgili skandal bir haber daha ortaya çıktı.

Önceki gün ünlü sanatçı Sıla, savcılığa gitti ve Ahmet Kural hakkında şikayetçi oldu. Çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulunan Sıla, Ahmet Kural 'ın kendisini dövdüğünü, 45 dakika boyunca şiddet uyguladığını söyledi. Bu açıklama Türkiye genelinde büyük infiale yol açtı. Büyük ses getiren bu olayın ardından yeni bir detay bugün ortaya çıktı. 

Sıla Gençoğlu' nun avukatı Rezan Epzödemir, bugün olayla ilgili  açıklamalarda bulundu. Adliye önünde hazır şekilde bekleyen basın mensuplarına açıklamada bulunan Epzödemir, 2 tanıkları olduğunu dile getirdi.  Sıla'nın şoförü ve komşusu bir kadın, tanık olarak soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosuna gitti ve savcıya ifade verdi.

Ahmet Kural'ın tanık olarak dinlenilen komşusu, Sıla 'ya dayak olayıyla ilgili arkadaşına attığı whatsapp mesajını soruşturmayı yürüten savcılık makamına sundu. Tutanakla tespit edilen ve dosyaya delil olarak giren mesajda, "Ahmet Kural evinde bir kızı dövüyor. Çok kötü dövüyor, polise haber versek mi?" şeklinde mesaj yer aldığı ortaya çıktı.

İşte o mesaj:

 

İfadelerini vererek adliyeden ayrılan tanıklar, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Kamubulteni.com  | Ankara