Acun-Şeyma Çifti 9 Dakikada Boşandı-İşte Şeyma Subaşı'nın Alacağı Aylık Nafaka

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, 9 dakika süren dava sonucu boşandı. Boşanma davası sonrası Acun Ilıcalı 'dan açıklama geldi ve Şeyma Subaşı 'nın ne kadar nafaka alacağı belli oldu.

Acun-Şeyma Çifti 9 Dakikada Boşandı-İşte Şeyma Subaşı'nın Alacağı Aylık Nafaka

Şeyma Subaşı 'nın alacağı nafaka miktarı belli oldu.

TV 8 televizyonunun sahibi Acun Ilıcalı ile eşi Seyma Subaşı Ilıcalı flaş bir kararla boşandı. Gündemi sarsan bu gelişme sonrası Acun ile Şeyma bugün saat 14,00 'da gerçekleştirilen duruşmada boşandı. İkili, birlikte geldikleri Silivri Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Duruşmanın başında gizlilik kararı veren hakim, çifti 9 dakikada boşadı.

ŞEYMA 'YA AYLIK  125 BİN LİRA NAFAKA
 

Anlaşmalı olarak görülen boşanma davasında üzeirne uzlaşılan protokole göre Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ’ya aylık 125 bin liralık nafaka  ödemesi yapacak.

ACUN'DAN MAHKEME SONRASI İLK AÇIKLAMA GELDİ

Mahkeme çıkışı Acın Ilıcalı, bölgede hazır bulunan basın mensuplarına şu açıklamaları yaptı:

“Her evlilikte boşanmada var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik, konuştuk,kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı, yürütemedik. Yürümedi, hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.”

Kamubulteni.com  | Ankara