Abdullah Gazi İtirafının Ardından Müge Anlı'dan Flaş Açıklama

Müge Anlı 'nın sunumu ile ekranlara gelen Tatlı Sert adlı televizyon programında büyük skandallar bir bir gün yüzüne çıkıyor. Son olarak Abdullah Gazi cinayeti Müge Anlı tarafından aydınlatıldı. Büyük şok yaratan itirafların ardından Müge Anlı 'dan ilk açıklama geldi.

Abdullah Gazi İtirafının Ardından Müge Anlı'dan Flaş Açıklama

Müge Anlı 'da art arda şok itiraflar geldi.

Hemen hemen 1 aydır haber alınamayan, kayıp olan Abdullah Gazi ile ilgili Müge Anlı 'da şok itiraflar geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Abdullah Gazi 'nin nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı. Skandal itiraflarla sarsılan Müge Anlı, "hayatımın en zor programı" dedi ve cinayetle ilgili çarpıcı gerçekleri şu şekilde açıkladı:

"Yayından sonra Kıymet hanım 'sizinle görüşmek istiyorum' dedi. Görüştük ve hiç beklenmedik bir şey ortaya çıktı. Kıymet hanım ve geldiği günden beri yanında bulunan büyük kızı benimle konuşurken; ortaya çıktı ki Abdullah Gazi'yi 18 Ocak gecesi büyük kızı öldürmüş...

Hayatının en zor programı, en çok etkileyen konu neydi diye sorarlardı. Artık onun cevabı var. Güzeller güzeli bir kız çocuğu üniversite sınavlarına hazırlanıyor. Gerçekten çok güzel. 18 Ocak gecesi bir yere kadar anlatılanlar doğru. Eve alkollü şekilde geliyor baba, annesine senedi imzalatmak istiyor. Ve genç kızın anlattığına göre; annesinin öldürüleceğini düşünen genç kız o silahla babasını öldürüyor istemeden de olsa...

Kendi aralarında anlaşıyorlar. Evin yakınında bir ocak var, onu oraya atıyorlar. Ve cesetten de bu şekilde kurtuluyorlar. Evde 15 yaşında bir kız çocuğu daha var. Diyorlar ki "Eğer her şey ortaya çıkarsa annem üstlenecek.

Dün Kıymet hanım yayından sonra konuşacağım dediğinde 14 yaşındaki çocuğun da ifadesi alınıyor. Çocuk, anlaştıkları gibi annesinin öldürdüklerini ifade ediyor. Ama aslında olayı iç yüzünde kızını korumaya çalışan bir anne var. Kız her şeyin ifadelerde ortaya çıkacağını düşündü."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA