Alacak Verecek Kavgası: Sokak Ortasında Pompalı ile Vurup Başında Bekledi

Ankara Keçiören'de feci bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre bir kişi, alacak verecek meselesi yüzünden arkadaşını sokak ortasında pompalı tüfekle vurdu ve başında polislerin gelmesini bekledi.

Alacak Verecek Kavgası: Sokak Ortasında Pompalı ile Vurup Başında Bekledi

Ankara Keçiören'de feci olay.

Ankara'nın Keçiören İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Keçiören'de öğle saatlerinde Nevşehir Caddesi üzerinde bir market önünde Tayfur H ile Haydar S isimli kişiler karşılaştı. Daha önce aralarında borç alacak meselesi yüzünden husumet bulunan bu iki kişi,  cadde ortasında tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre içinde büyüdü ve kavgaya dönüştü. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası Tayfur G isimli kişi, koşarak aracına gitti ve pompalı tüfeğini alarak Haydar S 'nin yanına geldi ve ona bir el ateş etti. 

ÇEVREDEKİLERE POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİNE HABER VERİN DEDİ

Pompalı tüfekle ayağından vurulan Haydar S, kanlar içinde yerde kaldı. Tayfur G ise elindeki pompalı tüfeği ile birlikte yerde kanlar içinde kaldırımda sürüklenen Haydar S 'nin başında beklemeye başladı. Bu sırada Tayfur G. isimli kişi, Haydar S'nin başında beklerken  orada bulunan vatandaşlara durumu polis ile sağlık ekiplerine bildirmelerini istedi. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ile sağlık ekiplerine bildirdi. Haber verilmesi üzerinde bölgeye kısa sürede gelen ekipler, 

Kısa sürede bölgeye ekipler geldi ve Tayfur G gelen polislere silahını teslim ederek teslim oldu. Haydar S ise ilk müdahalesi sonrası bölgeye gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM