Son Dakika.. Yakup Yavru Hayatını Kaybetti

Sanat camiasını şoke eden ölüm haberi az önce Adana 'dan geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Yakup Yavru hayatını kaybetti.

Son Dakika.. Yakup Yavru Hayatını Kaybetti

Sanat camiasını şoke eden ölüm haberiaz önce geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Adana Film Festivali için Adana'ya giden ve burada bulunan ünlü oyuncu Yakup Yavru geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Uluslararası Adana Film Festivali’nin açılış ve Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülleri Törenine katılan ünlü sanatçı Yakup Yavru, düzenlnen bu törenlerin ardından dinlenmek üzere oteldeki odasına geçti.

Odasında istirahat eden Yakup Yavrui gece saatlerinde kalp krizi geçirdi. Hemen hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan ünlü sanatçı, Özel Adana Hastanesi 'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Yavru'nun cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Yakup Yavru, "Bana Sevgiyi Anlat" isimli dizi ile oyunculuğa başladı. "Böyle Mi Olacaktı?", "İkinci Bahar", "Marziye", "Unutabilsem", "En Son Babalar Duyar", "Kınalı Kar", "Mihriban", "Geniş Aile", "Papatyam" gibi televizyon yapımlarında yer alan Yavru birçok reklam filminde de yer aldı.

Yakup Yavru ayrıca; "Babam ve Oğlum", "Kutsal Damacana", sahabet "Recep İvedik", "Destere". "Ceberrut", "Baş Belası", "Benzersiz", "Aşka Geldik", "Kiraz Mevsimi" gibi filmlerde de rol aldı.

Kamubulteni.com  | Ankara