Murat Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster Kararını Açıkladı: Ayrılacak mı?

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım bir son dakika açıklaması yaptı. Yıldırım yaptığı açıklamada Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğundan ayrılma kararı aldığını duyurdu.

Murat Yıldırım, Kim Milyoner Olmak İster Kararını Açıkladı: Ayrılacak mı?

Son dakika: Murat Yıldırım bıraktı.

Yeni bir dizi projesi ile ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanan  ünlü oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım, uzun süredir sunuculuğunu üstlendiği ve milyonlarca kişi tarafından merakla takip edilen 'Kim Milyoner Olmak İster' programından ayrıldığını duyurdu.

Murat Yıldırım yeni sezonda Show TV ekranlarında yayımlanacak yeni dizi  'Ramo'nun başrolünü üstlenecek.

TWİTTER ADRESİ ÜZERİNDEN AÇIKLAMA YAPTI

Ünlü  oyuncu Murat Yıldırım, sosyal medya polatformu  Twitter üzerinde bulunan hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı. Yıldırım yaptığı açıklamada  şu ifadeleri kullandı:

"Kim Milyoner Olmak İster'deki sunuculuk görevimi oyunculuğa olan tutkumdan dolayı sonlandırıyorum. Bu kararıma gösterdikleri anlayıştan dolayı tüm ATV yönetimine ve milyoner ekibime teşekkür ederim. Şimdi Ramo"

Peki sizce yeni sunucu kim olmalı? Yorum kısmı aşağıda..

MURAT YILDIRIM KİMDİR?

Murat Yıldırım, 1979 yılında doğdu. Annesi ve babası aslen Mardinli olan oyuncu, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979’da Konya’da doğdu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun olan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları’na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı.

2003 senesinde “Ölümsüz Aşk”  adlı dizisinin bir bölümünde küçük bir rol alan Yıldırım için bu dönüm noktası oldu.

Fakat dizi yalnızca 11 bölüm sürdü. 2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde “Mesut” karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam etti.2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı.